App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nu e hon dålig i magen IGEN!!! :-(

hon e ju kass (lös) i magen var annan/ tredje vecka.. alltså då menar jag lös.. bajsat 4ggr på 1,5h :-\ idag . Vi andra har aldrig själva blivit dåliga men det kan man ju aldrig veta förrän efteråt så man blir ju låst i flera dagar först för att se så det inte är något smittsamt. Men va kan det bero på? Hon åt inget konstigt igår, visst hon är ute mycket och leker och stoppar givetvis all möjlig skit i munnen. Likaså inne, hon frågar ju inte efter vad det är hon skyfflar in. Hon kan ju komma med en sko hängande i munnen och vem vet vilka bajskorvar den skon trampat i ! Hennes aptit är det inget fel på och det kommer bara ut bakvägen. Blir lite frustrerad när det känns som hon aldrig får va riktigt frisk.. Nu har hon iofs varit förkyld en vecka, hostar lite fortfarande och snorar om än inte lika mycket. Kanske är det därför magen ballar ur. Vet att grannens son alltid blev och kanske fortfarande blir lös i magen när han va förkyld.. men frågan är om det är samma när hon bajsar så många gånger eller om fet då bara är så att bajset är löst när de väl bajsar.. om ni förstår hur jag tänker :-) jaja.. nu blir det isolering för oss ett par dagar iaf.. Förresten man skickar syskonen till skolan väl? på dagis fick han ju alltid va hemma men nu?!

2012-08-26
osisen
osisen

han går bara förskoleklass.. men lärarna sa redan på föräldramötet att de helst ser att barnen e i skolan så mycket som möjligt trots att det inte är skolplikt än.. han får gå helt enkelt.. hon dricker bara 6 månaders välling ..
såg idag att man kan ana ännu en ny tand å ja vet de säger att det inte ska göra att man blir lös i magen sist det kom en tand var hon det med.. :-\ så ja vet inte..

2012-08-26
osisen
osisen

En del barn blir lösa i magen om de får mycket fibrer i maten. Kan ju vara en sak att testa, framför allt om hon äter mycket välling, gröt och liknande. Prova i så fall att backa till 6-månaders- sorterna, som inte innehåller fullkorn, samt undvik grovt bröd, ärter, bönor och liknande. Om magbesvären beror på att hon är fiberkänslig, bör det bli skillnad till det bättre av detta.

Men lös mage kan ju bero på allt möjligt. Håller det i sig, kan det ju också vara bra att kolla upp om ev allergier.

Skolbarnen skickas till skolan så länge de själva är friska. Skolplikt gäller från klass ett och även om småsyskon är magsjuka.

2012-08-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 9 månader

Stackars liten. Antar att vi får ställa in dejten på tisdag då? :'(

2012-08-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader

Äter hon mycket barnmatsburkar? En väninna till mig hade liknande bekymmer med sin dotter, och hon kunde härleda det till om det varit så att hon fått barnmatsburkar så blev hon lös i magen, men åt hon vanlig hemlagad mat var det inga som helst problem.

Inga tänder på G?

2012-08-26
Yrwen
Yrwen

.

2012-08-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...