App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Missfall?

Hej! Var ute och gick som vanligt igår då det plötsligt kändes kladdigt i trosorna. Tänkte inte mer på det utan gick till träningen. Där gick jag på toa strax innan träningspasset och upptäcker blod på pappret och i trosorna. Ganska slemmigt blod, beslutade mig för att inte träna... ringde min man som mtte mig. Sen fortsatte det blöda på kvällen, normal röd blödning och sen idag har det fortsatt, fast mer brunt och mycket koagulerat. Det blöder som en vanlig rikltig "i början första dagarna mens". Är i veckan 9. Gyn vill inte ta emot mig akut då de ändå inte "kan göra något" såvida jag inte får intensivt ont i magen. Det har jag inte. Inte ens lite ont. Känner mig helt sjukt trött och avtrubbad men har ingen feber. Jag vet att man kan ha mensblödning under graviditeten, men hur har det varit med er som fått missfall (vet att det är ett känsligt ämne att prata om, förlåt), men behöver kunskap. Mår jätte dåligt och hormonerna bara sprutar. jag är inte den som gråter och jag ser realistiskt på ett missfall, ändå gråter jag! Och är skittrött. Dumma dumma dumma gyn som inte tar emot en!

2012-08-25
Tfarcher
Tfarcher

Oh, tack för ert fina stöd. Känns som att jag har ägglossning nu *hoppas att det tar sig*, får försöka tänka så också att det förmodligne var något fel, det är mycket som ska göras och fungera i en liten varelse...

2012-09-07
Tfarcher
Tfarcher

Tråkigt att höra, men vi är glada över att du mår bra och ser på det så positivt :)

2012-08-31
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Det var tråkigt att höra! :-( Men skönt att du låter positiv mitt i allt iallafall! Lycka till nu!

2012-08-31
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

(vecka 9 menar jag, slant på tangentbordet)

2012-08-31
Tfarcher
Tfarcher

Var hos läkaren på kvinnokliniken i onsdags, det var ett missfall som jag fått. Det blev ingen överraskning, när hinnor och en klump kom ut så försvann mitt hopp också. Allt såg iallfall mycket fint ut och bara lite kvar för kroppen att stöta ut.

Har inte haft ont i magen alls, så det behöver inte vara en regel för missfall. Var i vecka 7, började med att brösten slutade spänna och att det sedan började blöda och det blödde mer och mer. Blödningen började på fredagen och ökade under lördag. Söndagen kom en plupp ut och även första hinnan. Sedan fortsatte det blöda något enormt och fler hinnor kom ut under två dagar. Sista hinnan kom i förrgår kväll. NU blöder det jättelite. Läkaren sa att det bara är att köra på igen, har mest troligt ägglossning om 14 dagar trodde han. Ingen fara att göra barn igen nu eftersom allt såg så fint ut.

 

Så, det är bara att hålla ångan uppe =)

2012-08-31
Tfarcher
Tfarcher

Mansammaria, nej jag är tacksam att få veta. Försöker att inte bygga luftslott, är säker sen klumpen kom ut idag att det var fosterhinna eller moderkaka...

2012-08-26
Tfarcher
Tfarcher

Lilla_bu, tack att du berättade det. Har tappat hoppet om att det finns kvar, så blir positivt överraskad på undersökningen om det nu skulle vara kvar.

Så skönt att ni delar med er av era erfarenheter, dela gärna fler.

2012-08-26
Tfarcher
Tfarcher

Jag gjorde en abort för sex år sedan, och då kom det ut en liten klump, så som du beskriver. Då trodde jag att det var själva fostret, men med tanke på hur litet det är i vecka 9 måste det ju varit "något mer". Hoppas inte du tog illa upp vad jag berättade. Jag hoppas även att det i ditt fall var något helt annat som kom ut. Lycka till iallafall!

2012-08-26
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Lilla_bu, tack att du berättade det. Har tappat hoppet om att det finns kvar, så blir positivt överraskad på undersökningen om det nu skulle vara kvar.

Så skönt att ni delar med er av era erfarenheter, dela gärna fler.

2012-08-26
Tfarcher
Tfarcher

Idag kom det ut något runt, köttigt, moderkaka?

2012-08-26
Tfarcher
Tfarcher

Jag var fullkomligt övertygad om att jag fick ett missfall i vecka 10 ungefär. Stor blödning med slemklumpar. Visade sig att moderkakan hade legat över livmoderhalsen och att det därför blev en sådan blödning när jag hade ansträngt mig.
Blödningar, även stora sådana, behöver inte innebära missfall.
Däremot så fick jag tid på akuta gynmottagningen här i Göteborg dagen efter, men eftersom jag mådde piss så sade jag det.

2012-08-25
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Oh grattis! Då kommer lillan/lillen snart =)

Fick tid på gyn på onsdag morgon, då får vi veta exakt om det blir bebis eller inte. Låter skönt att det iallafall inte behöver ta lång tid att bli gravid igen. Har hört att det är väldigt lätt att bli gravid efter missfall, det är ju en liten tröst. Men ska inte måla upp något innan vi vet, men är inställd på det värsta så får ett glatt besked komma som en positiv överraskning... känns otroligt jobbigt även fast man försöker vara realist =P

2012-08-25
Tfarcher
Tfarcher

För miog var det missfall, det enda "positiva" är att det såpass tidigt att vi visste inte att jag avr gravid, det var tiden för ägglossningen i månaden så därför var det så tidigt.

Ja,  nu är jag gravid i v34, blev gravid igen med endast en mens mellan.

2012-08-25
Yrwen
Yrwen

För mig gjorde de också rejält ont! En 9 av 10 smärta..! Min syster hade också en mens blödning i v7 på sin graviditet så du behöver nog inte oroa dig. Lycka till!

2012-08-25
SaraForsh
SaraForsh

Ja, jag tar det lugnt. Är så otroligt trött av hormoner, oro och den enorma mängd blödning =/

Var det missfall för din del? Har hört att det ska göra riktigt ont, så som du beskriver... men det gör det inte. Blöder och är trött bara.

Om du fick missfall så hoppas jag att du nu, eller snart, blir gravid igen!

Just nu känns blödningen både och, men mest mörk. Det är så skumt, kan knappt vänta till onsdag för att få veta... men måste...

2012-08-25
Tfarcher
Tfarcher

Gyn tog inte emot mig, fast jag var ju typ i v2 eller nåt.. Hade asont, mer ont än mensvärk, mådde illa så jag kunde spy på allt, trött som få ömma bröst. Blödde inte särskilt mycket heller... Ta det lite lugnt, vila mycket. Vet att om det är mer brunaktigt blod så är det ju gammalt, ett missfall brukar ju ha färskt blod...

2012-08-25
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...