App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

såg något som upprörde mig igår.. :/

var på jysk med min mamma och min barn in kommer en mamma en pappa och en grabb på skulle gissa runt 9-10 månader. Såg något yngre ut än dottern men inte mycket.  Hur som helst, mamman till barnet ställer sig i kön å pappan å barnet står en bit ifrån. Barnet börjar klättra ut vagnen och nästan faller, pappan är dock beredd så inga problem. Men sen så tar ungen tag i pappan, kanske i örat, bakom örat, i håret vet inte riktigt så han sägertyp ajajajaj.. ja ni vet hur man gör å så örfilar han barnet (detta ser jag i ögonvrån). Inte hårt så barnet gråter eller nåt.. och detta gör han en gång till när bebisen nyper i honom igen (åxå detta något jag ser i ögonvrån), som sagt inte hårt alls men som en markering och jag kna inte hjälpa men jag blev helt förskräckt. Jag tänker bara på om det liksom går per automatik när barnet gör nåt den inte får, hur kommer det då fortsätta när barnet blir lite större. kommer det fortfarande vara löst eller kommer det bli hårdare. Jag sa inget för jag är för feg, sen såg jag inte riktigt 100 heller å när jag inte är 100 säker så vill jag inte starta något. Jag vet att vi alla uppfostrar på olika sätt å barnet blev ju inte ledsen eller så han fortsatte skratta så gubben kanske bara busade med barnet men det såg så himla fel ut.. även om man skojar så känns just det här att örfila inte som något man gör!  JA det var kanske inte å bli upprörd för å det var kanske helt oskyldigt men jag blev iaf illa till mods å mer å mer desto mer jag tänker på det..

2012-08-24
osisen
osisen

nej barnet var för litet för å förstå handlingen.. barnet skrattade..

2012-08-24
osisen
osisen

Och sen kan kan ju fundera på hur barnet behandlas hemma om pappan gör sådär bland folk! :-( Jag hade nog inte heller vågat säga till, men jag hade helt klart känt som du. Stackars lille pojk. Hoppas någon annan säger ifrån nästa gång så kanske pappan fattar att det är olagligt och rent fruktansvärt!

2012-08-24
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

Fast att örfila ett barn oavsett om det är hårt eller inte är ju ALDRIG okej!

Jag hade ju helt klart sagt till för jag ser RÖTT när en förälder slår sitt barn! Aga är förbjudet och det är för mig en självklatrhet att reagera och ingripa om jag ser nån aga sitt barn men, det är JAG det!

2012-08-24
Fideli73
Fideli73

Fast man kan ju inte uppfostra nån med våld?!

2012-08-24
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...