App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

vad gör man när man inte vill äta.

Är nästan aldrig hungrig. äter så små så små portionser man när vi ska äta för dels blir ja mätt fort och sen om ja äter för mycket mår ja bara illa. Det kan till och med bli så att magen pajar ihop totalt om ja äter mycket. Min barnmorska sa till mig att ja skulle försöka att inte äta bröd men de är de som är lagom för mig just nu. att bara ta en smörgås sen är de lagom. Och ser jag mat ja inte vill ha så börjar illamåendet på en gång. jätte drygt är de men då är de kanske lika bra att äta de man får i sig istället för att tänka på vad man stoppar i sig (kanske inte godis ). är i vecka 17 och magen spänner jätte mycket just nu och den har vuxit med en väldans fart?! finns de fler med matproblem? hur gör ni

2012-08-23
anonym21
anonym21
Barn på 3 år och 1 månader

Jag hade precis samma problem som du, blev illamående bara av åsynen på mat. Det enda jag kunde få i mig var nektariner, och sedan även tomater. Jag kunde bara dricka apelsinjuice och vatten. Jag gör det som känns rätt för mig, jag ansåg att det var bättre att jag fick i mig nåt än inget alls. Sedan kom aptitet sakta tillbaka igen, och nu kan jag äta i stort sett allt igen (fortfarande känslig mot bearnaisesås dock!) men godis och chips har jag inte kunnat äta sedan v.5 (om jag nu är rätt beräknad av barnmorskan) jag kan inte heller gå på dessa avdelningarna i affärer, då kommer illamåendet som ett brev på posten! Jag är idag i v.11, eller 10+5 om man nu ska prata i sånna termer. =)

Ät det du klarar och när du själv känner att du kan. Det är du som ska må bra!

Lycka till!

2012-08-24
Lilli85
Lilli85

Du äter det du klarar av! Bebis får det den behöver som redan finns i din kropp som reserv :) Det kommer ju inte vara såhär hela tiden, du får tänka så!

2012-08-23
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...