App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Dammtrasa = kräktrasa

Jag tröttnade på alla - dyra - pappersservetter som gick åt till att torka upp kräk, välling och annat som min lilla älskling spottar ur sig. Efter lite funderande kom jag på att dammtrasor har lagom storlek och är mjuka. Dessutom går de att tvätta i 60 grader, vilket också är miljövänligt. Jag köpte på mig ett lager och kan ta fram en ny när det behövs. Inte nog heller med att jag är att lilltjejen gillar den bättre än snuttefilten..

2012-08-21
Sodrachick
Sodrachick

Många åsikter :). Vi verkar vara överens om att det finns många och bra miljövänliga alternativ till papper iaf, och det är bra! Eftersom jag saknar torktumlare i mitt hem, så va det mjukt direkt som va fokus. Jag köpte mina på Jysk, fyrpack. Funkar för mig och mitt barn :)

2012-08-22
Sodrachick
Sodrachick

Jag hittade små fyrkantiga tvättlappar i frotte för jysk, tror de kostade 2 kr/st. Har dock inte använt de än. Hade små handdukar till första dottern.

2012-08-21
Yrwen
Yrwen

Provat Ikeas tvättlappar också, men tycker de är för sträva. Priset är dock helt ok :). Hittade mina dammtrasor på Jysk på 25 kr/4 st. Allt miljövänligt är bra :)

2012-08-21
Sodrachick
Sodrachick
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...