App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

FAN ! samma visa varje år när mannen min fyller år!

Alltså dels förstörs ju hel grejen med presenter när man har delad ekonomi.. ända gången jag ser detta som en nackdel! :-) Sen e det ju detta jäkla letande efter nåt å köpa, inte för dyrt för det har vi inte råd med, inte.för.billigt för då kan han ju gå å köpa det själv, något han vill ha men aldrig kostar på sig.. äh.. värdelöst! hatar ogenomtänkta paket! måste komma på nåt.. har en grej som jag vet han vill ha.. ett armband av viss modell men han har ju så smala handleder så frågan e om jag hittar ett herrarmband som inte e alldeles för stort :-\ det är mitt ända hopp just nu.. en ny klocka e mitt andra men jag har redan köpt klocka till han två födelsedagar redan.. eller nej det ena va nog till studenten.. men ändå.. visst nu har ju hans klocka gått sönder så det skulle ju passa men det känns fantasilöst å ännu en gång köpa nåt sånt. nej blä för å köpa presenter... så nu har ja gällt lite.. haha ..

2012-08-21
osisen
osisen

Herregud! Hoppas att du fick resten av kossan med dig hem att stoppa i frysen!

2012-08-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

849.-

2012-08-21
osisen
osisen

Bra gjort! Vad kostade det? Nyfiken vet du!

2012-08-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Va bra att du hittade något 😊 han blir säkert såå nöjd !!!

2012-08-21
babybo
babybo

blev ett armband.. åkte till vår lokala smycke å inredningsbutik.. kanske inte billigast i stan men fantastisk service å hon väljer själv ut va hon tar in.. dessutom e det kul när man blir igenkänd ;-)
hyr som helst blev det ett esprit läderarmband runt flätat sånt som mannen kollat på.. fast detta e dubbelt med metallbitar på och ett typ skärpspänne vilket gjorde att det kunde bli ganska litet :-)
jag tyckte det va sjukt snyggt å skulle mannen tycka annorlunda löser hon så han får tillbaka pengarna iaf..
lite dyrare än jag tänkt läggs på ett armband men JAG blev kär.. ska bli kul å lite nervöst å ge det bara för det..
skit att han inte fyller än på 2 v

2012-08-21
osisen
osisen

gulleigull är inte heller våran grej bio besök tog slut när vi var ett par nu är vi som ett par gamlat par haha :O

se bara vad han behöver eller något som kanske har nämt :P

hmmm..... en resa då till danmark eller något över dagen ät gott och må bra :)

2012-08-21
babybo
babybo

men sånt där gulligull e inte våran grej :-) haha.. det skulle bara kännas tillgjort å fånigt.. å vi var nyss iväg på middag å bio.. så det känns lite tråkigt det med..
jag köper inget jättedyrt max en tusenlapp.. förra året fick han en förstärkare till elgitarren.. synd att gitarrer e så dyra annars kunde jag ju köpt en elgura för den han har e inte direkt top notch ;-)
fast å andra sidan hur skulle jag lösa det jag skulle ju inte kunna testa gitarren direkt haha.. nej det va nog ingen bra idé fast den va bra :-).

2012-08-21
osisen
osisen

Ja! En flaska K... ;-)

2012-08-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Jag brukar alltid ha värsta bästa idéerna, men min man har alltid så dyra drömmar så jag har aldrig råd att få ihop pengar till det... Just nu ska jag försöka spara typ 6000 på 6-7 månader, utan att han märker nåt och jag är sjukskriven nu och kommer gå på fp om ett par månader... Så vi redan tajt ekonomiskt... Lite surt är det...

Men han kanske uppskattar en vinflaska/whisky eller liknande? En utemiddag? Biobesök?

2012-08-21
Yrwen
Yrwen

Ja, det är inte lätt! Jag brukar köpa dyra saker bara för att det är lättare. :-P Har bla köpt hans plattskärm till datorn, och en gång fick han presentkort till en mobiltelefon på 3000 kr. Men nu som mammaledig är den tiden förbi. :-P
Sen älskar han ju att laga mat, och det finns alltid tusen saker som han nämner skulle vara kul att ha, men som egentligen är onödigt. Då köper jag det. Tex en hamburgerpress. :-P
Kan du inte bara köpa några kläder? Finns ju alltid rea nånstans i stan. ;-)

2012-08-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...