App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag har magknip!!

vet inte om de är maten ja åt i går eller va de kan vara men ja har sån fruktasvärd magknip så de har hållt mig vaken nästan hela natten. längst ner i mgen gör de ont och de går bak till svanken o nästan svider till?`! går på toa lite då o då nu och har kräkis i morse. ja brukar må illa men bara rapa lite o sen är de bra men inte i dag då kom de lilla ja har fått i mig i morse. men varför gör de ont ända bak till svanken för? borde ja vara orolig? grravid i vecka 17.. de är ingen molande värk utan de gör ont vissa stunder

2012-08-21
anonym21
anonym21

tänkte samma som osisen jag har samma upplevelse och dom sa att jag hade förvärkar.

och barnet växer så det kan hända att barnet trycker till lite överallt och kommer åt nerver nu är jag ingen läkare men men :)

2012-08-21
babybo
babybo

jisses nu blir ja orolig. ja mår illa och känner att de drar i svanken o vid ryggraden längst ner. nu gör de inte ont utan bara kniper då o då. ja har inte ätit någoting i dag och är helt tom i magen efter ha kräks och gått på toa. fortsätter de så här ett tag till så får ja ringa och inget annat bli lugnnare. stressar ju upp mig så fort.

2012-08-21
anonym21
anonym21

Tycker absolut inte att du ska ignorera smärtan.. Har du fortfarande ont så ring in!! Be att få komma in att dom lyssnar på hjärtat eller gör ul.. Kan vara fl som startat och då måste det stoppas!!

2012-08-21
zipbullen
zipbullen

den rör på sig nu vilken tur.. men illamåendet är kvar har faktiskt inte mått så här illa på hela tiden..

2012-08-21
anonym21
anonym21

Jag skulle råda dig att ringa din bm alternativt gyn (tror att det är dit så tidigt i graviditeten). Hör vad de har att säga, kanske att du kan få komma och lyssna på hjärtat iaff.

2012-08-21
Yrwen
Yrwen

oj de har ja faktiskt inte tänkt på.. nej de kommer sällan men ja är sängliggandes nu o mår illa. vart på toa o gjort av mig men visst de blev lite bättre men sen kommer de tillbaka.. vill bara att liten ska röra sig nu så ja vet att allt är okej.. ja har känt rörelse nu i två veckor lite då o då men  nu när man vill att den ska röra sig så gör den inte de..

2012-08-21
anonym21
anonym21

e du säker på at det inte är värkar då?! vill inte skrämma dej såklart.. men jag tänker att om det gör ont å kommer å går. hur länge håller det i sig per gång det gör ont?
kanske förvärkar ? många har ju riktigt kraftiga såna redan tidigt i graviditeten.

2012-08-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...