App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

sprit

bor i ett ganska lungt område trots allt. Men när ni har fest eller kalas med en hel del alkohol med i bilden. Tycker ni att mindre barn ska vara med då eller vad tycker ni om det egentligen. Har själv barn som är i 13 årsålden nu va ja. Men har  en famil en bit ifrån oss på samma gata. som hade fest i fredags kväll natt til kl 02,40 ca var det nog som festen tog slut som vanligt med skrick o gap som det alltdi gör när det är fest när dom har det. Tycker ni att vi är för mesiga som acceptera det eller.

2012-08-19
vävis
vävis

Hade själv fest i helgen med alkohol inblandat (jag drack inte, det var en till mamma som inte drack) och min 2åring var med och den andra mamman som inte drack, hennes 2 månaders son var med. Sköter man det bra så går det ju om man inte gör det hela tiden, jag var ju mycket med dottern och gästerna tyckte att det var ganska kul att "leka" med henne så hon var ju väldigt med i festen, sedam såg jag till att natta henne, iofs 1 timme senare än vanligt men med samma rutin, och hon sov utan problem.

Maken drack heller inte så mycket och det var ganska städat och då tycker jag att det är okej, men hade det varit en massa slagsmål och bråk så kan jag tycka att det är fel.

2012-08-20
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...