App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

sprit

bor i ett ganska lungt område trots allt. Men när ni har fest eller kalas med en hel del alkohol med i bilden. Tycker ni att mindre barn ska vara med då eller vad tycker ni om det egentligen. Har själv barn som är i 13 årsålden nu va ja. Men har  en famil en bit ifrån oss på samma gata. som hade fest i fredags kväll natt til kl 02,40 ca var det nog som festen tog slut som vanligt med skrick o gap som det alltdi gör när det är fest när dom har det. Tycker ni att vi är för mesiga som acceptera det eller.

2012-08-19
vävis
vävis

Är själv uppväxt på 70/80talet där man inte riktigt tänkte på det där i alla lägen. Tog inte illa upp av att se "de vuxna" festa men fick tidigt snacket från föräldrarna om vad alkoholism innebar. (De flyttade ifrån familj med alkoholister innan vår tonår, för att vi inte skulle vara i kontakt med det.)
Jag tror inte på att smyga med alkohol inför ungar, men å andra sidan sett så festar vi inte.
Hade dock den här diskussionen med min man innan hans far blev nykter. Är enormt lättad över att han är det, för jag hade inte skickat iväg mina ungar till en mor eller far förälder om de hade varit alkoholister.

2012-08-21
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Man behöver ju inte sluta leva bara för att man skaffar barn... Nu är jag nykterist och min man dricker inte särskilt mycket de få gånger han faktiskt dricker. Vi hade kräftskiva i helgen och vår 2åriga dotter var med. Jag tillbringade mycket tid tillsammans med henne, men många av gästerna satt och la pussel och liknande tillsammans med henne, så  hon var inte ensam eller osynlig. Sköter man det snyggt, dvs inte dricker sig redlöst så alla ligger och rullar i sina egna spyor är det okej, är man så pass mogen att man mer sällskapsdricker (lite vin/öl till maten, kanske lite snaps) så ser inte jag problemet. Jag tror mer på att visa barnen att alkohol är OK, det är inget man smyger med. Sedan finns det ju gränser för hur man får/kan bete sig, men jag har vänner som inte ens behöver alkohol i kroppen för att göra diverse otänkbara saker...

2012-08-20
Yrwen
Yrwen

tycker absolut man kan ha barn med.. mina vänner kan bete sig.

2012-08-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...