App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tvätta bebis kläder?!

När kan man börja tvätta bebis kläderna? Är nu i vecka 33 så har några veckor kvar. Tänkte bara så jag får något att pyssla med och jag har två stora kartonger fulla med 50 och 56 så det är en hel del.

2012-08-19
Linelio
Linelio

Det är kul när de runt omkring engagerar sig :) Jag är i v34 så jag hoppas kunna vänta några veckor till innan jag påbörjar tvättandet. Det jag köpt nytt är redan tvättat och ligger i lådorna, däremot det som är kvar från dotra ska tvättas igen men det får vänta lite, samma sak med sängkläderna.

2012-08-20
Yrwen
Yrwen

Okej tackar för tips. Jag har ärvt alla kläderna. Jag har bara köpt ett plagg för å känna att jag bistod med något till min bebis. Jag har haft turen å ärva nästan alla grejer fast vagn fick jag av pappan å hygienartiklar har vi köpt. Jag har inte behövt lyft ett finger utan mina kompisar har sprungit med grejer utan att jag frågat så det är kul =)

2012-08-20
Linelio
Linelio

Planerar att börja om ett par veckor, då kommer jag att ha 2-4 veckor kvar, beroende på när jag börjar. Ska göra iordningen sängen och vaggan då också tänkte jag. Dock så finns ju alla möbler framme och iordningsställda.

2012-08-20
Yrwen
Yrwen

Har du en byrå eller liknande redo för babykläder kan du ju börja nu, och vika och lägga ner. Då är det ju hyfsat skyddat mot damm. Minns inte när jag började, jag tog det nog lite allteftersom.
Men tänk på det också att du lär inte hinna använda två fulla kartonger med de små storlekarna, så tvätta de plagg du tycker mest om (antar att det är ärvda kläder?)

2012-08-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Jag tycker att du borde kunna börja nu, om du känner att du har tid till det!!

Har en kompis som väntade till v 38 och det funkade ju för henne.. Min son föddes i v 26, så jag hann aldrig förbereda någonting innan han föddes utan tog allt i samma veva som vi låg på sjukhuset!!

Denna gången hoppas jag att gå iaf till v 37, så funderar på att börja fixa runt v 33.. Dock så är sängen redan bäddad!!

2012-08-19
zipbullen
zipbullen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...