App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

åh denna jobbiga fråga om vagnar syskonvagn eller inte?

väntar andra barnet i slutet av januari 2013. Min son fyller två år vid jul. Jag bor i en liten stad där ja har rätt så nära till allt men ja har bil också. ja har köpt en begagnad vagn just nu som är bara för ett barn. den va väldigt billig och ja fick med ståbräda till den. men ja funderlurar fortfarande om man måste skaffa en syskonvagn en då. jag är ute o går ofta. sonen har mycket energi men sitter gärna i vagnen också. jag vill ju tycka att syskonvagn är stora o klumpiga när man ska in i affärer och sånt. men jag är själv i veckorna nu när sambon börjat jobbat o jobbar borta i veckorna. när ja läser va ja skriver känns de som en syskonvagn skulle vara bra men ändå klarar man sig på ståbräda? jag skulle ju helst vilja ha en rad med olika vagnar stå utanför o ta den som passar för dagen men de går ju inte :) så hur har ni? tyck till är ni snälla :)

2012-08-19
anonym21
anonym21

Jag väntar barn 2 till oktober, dotra fyllde 2 för 1 månad sen. Vi köpte en syskonvagn, sålde duovagnen och köte en EL Scooter. NU har jag kommit på att det kanske hade varit skönt att ha en liggvagn till bebisen så man inte behöver släpa på syskonvagnen om man bara har den lilla, men samtidigt så är det toppen att ha en sittvagn till dotra, och dotra kanske är med barnvakt och behöver sin vagn och vi ska in och göra nåt med lilla och vill ha vagn, då kan det vara skönt att slippe syskonvagn.. Det är jättesvårt det där!

2012-08-20
Yrwen
Yrwen

Ja då får de nog bli en syskonvagn iallafall :) Men som sagt de vore bättre med massa olika vagnar som man hade o bara ta den som passa för dagen haha. men ja tänker kanske att de är bra att ha en sulky också om man bara tar den stora killen på promenad. så kanske man slipper ha en stor vagn till ettt barn..

2012-08-20
anonym21
anonym21

tack för svaret. faktiskt skönt att höra från någon som har erfarenhet och vet vad man pratar om :)

2012-08-19
anonym21
anonym21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...