App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

mens och rinnande bröstmjölk! =-O

ja alltså igår så skulle jag duscha.. tar av mig kläderna och inser att oj här var det sand på tuttarna(vi va å bada, barnen bada å dottern bar jag ju runt på å hon va sandig) hur som helst skulle jag borsta bort detta å ser att det e en droppe mjölk påväg ut.. å när jag betar lite försiktigt för å få bort sanden så kommer det fler droppar.. jag behövde alltså inte klämma direkt utan det rann till ändå.. sen.testa jag ju av ren nyfikenhet andra bröstet å det räckte med ett lätt litet kläm så kom det där med.. slutade amma för 4 månader sen.. å jag har inte märkt detta innan.. sen skulle jag gå på toa innan duschen å.ser att det kommit lite blod åxå.. får typ aldrig mens eftersom jag käkar cerazette . tyvärr har jag denna omgång ändå haft två menstratoner på ca 9 månader.. så detta blir den tredje då men kan det ha ett samband? höjs hormonnivån vid mens eller??? så typiskt när man ska på spa men aja finns ju tamponger som tur är! nån som vet varit med om liknande.. inte orolig mest nyfiken..

2012-08-17
osisen
osisen

ja de andra två omgångarna cerazette har jag varit helt utan mens å detta är åxå anledningen till varför jag valt dem igen så jag e mäkta besviken :-\
ja jag tänkte att nåt hormonellt måste det väl vara å kanske därför det.rinner till av sig själv..
vet att jag prövade pressa fram mjölk typ 2år efter ja sluta amma sonen då jag läst om detta.. å jag e nyfiken ;-)
då kom det någon droppe.. men nu rann det ju nästan utan att ja peta =-O

2012-08-17
osisen
osisen

Vad gäller mjölken så vet jag att det kan rinna till flera år efter att man slutat amma, så det behöver ju inte vara nåt konstigt. När jag gick på cerazette så fick jag ingen blödning alls efter de 2 första månaderna, gick på det i 2 år men det är väldigt inidivuellt. Men är det inte nåt hormonellt vid mens?

2012-08-17
Yrwen
Yrwen

.

2012-08-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...