App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Idag fick jag högt blodtryck!! :@

Nu var det dags igen! Kontroll av kollektivtrafikens bussar. Av 21 bussar fick 21 underkänt! Jag blir vansinnig! Vi i Göteborg betalar mer än vad flera andra gör för att åka kollektivt, och så är bussarna under all kritik! Och priserna höjs dessutom ständigt! Hur fan kan det skötas så här dåligt? Och bolagen skyller på varandra och hotar med "varningar"! Vad fan hjälper det mig när bussen jag åker på skenar i en nedförsbacke för att bromsarna är helt utslitna eller däcken är blankslitna? Jag tycker facket borde ta ut alla chaufförer i strejk. Jag hade definitivt inte velat köra buss med hur mycket folk som helst, om jag visste att det inte var säkert! Tänk att ha alla de liven på sitt samvete när det går åt helvete! Hur ser det ut där ni bor, vet ni det?

2012-08-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Jag flyttade så långt ut på landet att man måste ha bil.. eller måste är väl att ta i, vi har ju 5 km till närmaste busshållplats...

Här ska de väl vara hyfsad ordning på bussarna dock är chaufförerna hopplösa...

2012-08-17
Yrwen
Yrwen

Här finns typ bara en linje. Men drar  mig för att åka buss eftersom de kör som galningar. Annars läggs det ner en massa linjer här.. hade en provlinje Västerås-Skinnskatteberg som läggs ner. I vilket skiss bussarna är i vet jag inte. Man kommer inte in med barnvagn ändå så lär aldrig veta heller.

2012-08-16
jika686
jika686

å körkort ...
å ska jag va lite seriös med så e det helt sjukt.. samma med pendeltågen.. de är kanske inte farliga men de kan.inte åka när det e löv inte när det e snö.. förvånar mej att de åker alls.. å svindyrt är det.. blir billigare för mej å ta bilen till stan! än så länge..

2012-08-16
osisen
osisen

skaffa bil ;-)

2012-08-16
osisen
osisen

.

2012-08-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...