App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ska på spa i helgen men nu börjat magen strula

som vanligt när ja ska iväg.. sitter här å mår illa.. lös i magen , ont i magen.. jag fattar inte?!?! varför är det såhär VARJE gång jag ska iväg.. jag är ju inte nervös.. vad jag själv känner iaf!!! Fan.. blir då ledsen :-\ det förstör ju flera dagar innan..brukar släppa när.man väl e där dit man nu ska men ändå.. hatar å må illa å kännas som man ska spy när som helst.. eller att magen bara ska braka loss.. blä .. får sluta åka iväg på saker..

2012-08-16
osisen
osisen

haha.. sakna två monster... knappast ;-)

2012-08-17
osisen
osisen

Men även om du vet att maken klarar barnen kanske du oroar dig över att sakna dem? ;-)

2012-08-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

jag försöker lista ut problemet men jag kan inte.. jag ska åka med min bästa kompis sen typ 15år tillbaka så det e ju ingen ny människa.. vi åker till ett ställe en dryg timma härifrån bara som jag dessutom varit förut.. mat får vi där.. vi ska shoppa innan vilket jag älskar.. jag ska få massage som jag drömt om i typ fem år sen jag fick det sist ;-)
jag får låna en bil av mina föräldrar och en.gps så jag hittar dit.. å en bil eftersom våran ena helst inte ska åka så långa sträckor då nåt är fel men vi vet ej vad :-)
jag behöver andas lite så detta ska verkligen bli underbart.
jag vet vilka kläder jag ska ha... har inte packat men har koll på det jag ska ha med.
ja alltså jag har verkligen inget att vara nervös över.. min man e hemma med barnen vilket absolut inte innebär några som helst problem.. så dem behöver jag inte fundera över som man kanske gör när man lämnat till mormor eller farmor.
allting e liksom redan ordnat och hur lugnt som helst ändå stressar jag ur! jag förstår inte mej själv helt enkelt.. jag e väl knäpp eller nåt..
å den här gången oroade jag mig inte ens innan att magen skulle balla ur.. det har jag ju gjort många gånger å då tänker jag det är därför den gör så för att det är där stressen ligger.. men den här gången hade jag inte ägnat en tanke åt det förrän igår när jag kände hur den blev..

gah ... blir så trött

2012-08-17
osisen
osisen

Testa förbereda allt 3-4 dagar i förväg, packa väskan, prata med barnen om att du ska åka iväg, fixa mat, tvätt och disk så maken inte behöver fixa det om det känns bättre. Är allt redan fixat kanske det lindrar lite, det finns liksom inget att oroa sig för.

2012-08-16
Yrwen
Yrwen

jag har tabletter men de gör ju bara att ja slipper springa på toa men illamående å det e ju kvar..
har varit såhär i flera år.. antagligen stressar ja upp mej omedvetet.. å det kommer som ett brev på posten en till 2dagar innan..
det slår aldrig fel heller..
å jag blir lika ledsen/irriterad varje gång..
det tar liksom udden av det roliga.. :-(

2012-08-16
osisen
osisen

Kan ju vara nåt omedvetet att du på nåt sätt blir otrygg eller nervös för något, även om tycker att det är osannolikt... Vissa blir ju så, andra inte. Jättetråkigt, verkligen. Det finns inget som lugnar lite? Någon kost eller tablett eller liknande?

2012-08-16
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...