App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Trött på pressen av gravidkilona!

Oj oj, jag blir så trött, jag läste i en skvaller tidning att Hilary Duff är tjock. Jo men man brukar ju vara det efter att ha fött barn, men dom tycker ju att hon inte har gått ner i vikt tillräckligt snabbt. I o för sig är det ju Hollywood då man ska bli av med alla gravidkilon på helst en vecka, men jag tycker det är bra att man tar det i sin egen takt. Det viktigaste är ju att man trivs med sig själv och mår bra! Vad tycker ni?

2012-08-15
cicci1987
cicci1987

Haha ja man måste ju ta vara på sina craving, det är ju bara så:) Jag är själv likadan nu! Men jag tänker att nu är den gången som man verkligen kan unna sig utan att ha dåligt samvete. Men som sagt, kanske ändrar sig till andra barnet.

2012-08-15
cicci1987
cicci1987

Osisen:

Jag håller med dig, jag vill heller inte förfalla bara för jag fått barn. Inte vad jag tycker nu i alla fall, det kanske ändrar sig när jag väl är där. Precis, bara man trivs med sig själv! Jag tror det kommer att ordna sig för dig med kalorierna. Ja fy fan, det kan inte vara lätt att vara kändis o leva i Hollywood:)

2012-08-15
cicci1987
cicci1987

Med första hade jag levt på kebab första 4-5 månaderna isf *asg* Med andra hade jag väl inte ätit något alls.

2012-08-15
Yrwen
Yrwen

Yrwen:

Jag tycker det verkar vettigt, nej inte banta under graviditeten! Jo, men man kanske tänker på ett annat sätt med det andra barnet. Då vet man hur kroppen reagerar efteråt o så.. Men man måste ju tillåta sig att äta sina cravings:)

2012-08-15
cicci1987
cicci1987

så länge man trivs så spelar det ju ingen roll tycker jag.. själv vill ja inte förfalla bara för jag fått barn men ändå trots detta tog det fyra år innan jag tog tag i mitt liv efteråt.. nu har jag börjat igen och försöker gå ner men det känns som det går trögt trots att jag äter precis som jag borde ..
räknar kalorier nämligen å jag fuskar inget alls.. så nu e jag lite halvdeppig men jaja.. hur som helst det viktigaste är ju att man mår bra va andra tycker e ju skitsamma men kändisar lever ju i en helt annan värld.. särskilt de i Hollywood..

2012-08-15
osisen
osisen

Alltså, jag har fortfarande 5 kg kvar från första, hon är 2 år. Nu väntar jag andra men har dock inte gått upp lika mycket och jag kommer inte att banta eller på nåt vis påskynda processen, däremot så kanske jag kan tänka lite mer på vad jag äter och hur mycket samt att röra mig lite mer. Men inte mer än så.

2012-08-15
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...