App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon med erfarenhet av elcykel och cykelvagn?

Någon som har en elcykel? Vad ska man tänka på när man köper en, något ni varit extra nöjda med eller inte nöjd med? Samma fråga när det gäller cykelvagn? Vilket märke har ni och vad är fördelar/nackdelar med den? Tack på förhand!

2012-08-14
emcb
emcb

Kul att de har kommit så långt sen jag jobbade med det! För då var det ganska färskt här och det fanns inte cyklar som kunde gå så långt på ett batteri!

Nä, nu när du säger det så minns jag att cyklarna vi hade var lite trögare när batteriet inte var igång. Vad man glömmer fort!

 

Hoppas du hittar nån bra för ett rimligt pris :)

2012-08-15
xLillaMy
xLillaMy

Tack!

Var hos en cykelhandel i dag och fick bra information. Det handlade helt enkelt om priset på cykeln hur bra den är. det fanns cyklar som kostade över 30.000kr men då klarar de också 18mil på en laddning och att hjälpa till med cykelvagn på släp. De hade bara taigt in riktigt bra märken där, finns ju för under 10.000kr men tydligen är de inte så bra att cykla på när man inte använder motorn, det blir ett visst motstånd. Ja ja vi får se, inte lägger jag 30.000 på en cykel :-)

2012-08-14
emcb
emcb

Jag har faktiskt jobbat med elcyklar, dock är det några år sedan men lite kommer jag ihåg :) När du köper en elcykel är det bra om du kollar vart batteriet sitter nånstans. Sitter det under sadeln så bör man inte vara för kort, för man kan inte få ner sadeln ända ner. Testa den noggrant så att batterierna funkar ordentligt. Batteriet håller i ca. 6 mil, beroende på körstil.

Elcykeln är tyvärr inte så stark att den orkar dra en cykelvagn med last.

2012-08-14
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...