App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fan va häftigt för er som väntar tvillingar

jag bara drömmer om att vänta tvillingar. skulle ju vara något speciellt. är gravid i vecka 16 och ska på ul 31 augusti och längtar sjukt mycket. även fast de bara är en bebis så är jag så himla glad. men måste fråga. blir man så mycket större när man väntar tvillingar innan man ska på ultraljudet som brukar vara mellan 16-18 veckor. eller är de som alla andra graviditeter att de är olika från person till person? har tvillingar i släkten så kanske finns de en chans. men som sagt ja ställer just nu in mig helt på att de är en liten knodd där inne som rör sig lite då o då. :)

2012-08-13
anonym21
anonym21

På mig syntes det v.16.en gammal klasskamrat frågade om vi trodde det var fler än en.

som de andra skriver så är det olika från person till person.jag hade en ganska stor mage v.18 och reagerade själv inte över det.

nu vid andra graviditeten fick jag mage väldigt tidigt.i v.8-9 kunde jag inte dölja det.denna gången var det bara en bebis :).

de flesta trodde att vi väntade tvillingar igen.endel som gick förbi kunde säga till sin partner:ska hon ha två igen?.fick en ganska stor bebis på 4230g 1 vecka innan bf.

2012-08-14
Emilie7
Emilie7
Bebis på 16 månader

Det är individuellt, nån tjej syntes det inte på förrän hon var i v25 tror jag, men då exploderade hon istället :)

2012-08-14
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...