App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni med barn som börjar skolan???

har ni fått någon information per post? i våras fick vi ett papper med klasslista och information.. men framför allt om föräödramöte osv.. ja antar det kanske stod vart de ska vara å vilken tid men jag hittar inte pappret å jag har väl dessutom tagit förgivet att de skulle skicka ut information igen!!! en av frågorna på föräldramötet var ju vilka tider de går i skolan så ja e inte ens säker på att det stod med å jag minns verkligen inte vilken ingång vi gick in i :-\ nu e det en v kvar till skolstart å vi har inte hört nåt :-( vet inte om man som förälder ska vara med första dagen.. hela dagen/ halva? jag har ju en galen ettårig å dras med.. ska försöka få min man å ta ledigt men det e ju inte säkert det går.. ja har inte ens tänkt att det kanske e svårt ha med henne :-( känner mej oerhört förberedd å vet alltså varken tid exakt plats eller hur det går till första dagen :-( har ni fått information???

2012-08-13
osisen
osisen

vi fick en lapp första dagen med information.. nu känns det bättre sonen trivs och tycker det är kul :P

2012-08-22
osisen
osisen

Min pojk börjar 1:an nu men jag har inte haft en tanke på att det skulle vara något speciellt med det...han har ju gått i förskolan ett år och det blir inga ändringar vad jag vet. han åker bussen på morgonen, kommer hem på em. Frukt på förmiddagen som ska tas med hemifrån. regnkläder och ombyte på hyllan men allt sånt är ju "vardag" för redan invanda dagis/förskolebarn.

 

Jag kommer inte vara med på första dan eftersom jag...ja, jag tycker inte det är nåt speciellt. En helt vanlig skoldag, bara den första på terminen.

 

Du bör kunna hitta informationen du behöver på kommunens hemsida, där finns allt hos oss. Vi har även en sida där vi fyller i och skickar in schema,d är står ex. sån info, tider, studiedagar, när terminerna börjar och slutar etc. :)

2012-08-13
Ludvig82

måndag den 20 börjar vi det e vi säkra på å 8,30 men vart eller hur vet vi inte.. :-\

2012-08-13
osisen
osisen

Vi fick ett papper att det är upprop onsdagen 22 aug kl 0830 och samling på framsidan av skolan så jag förutsäter att föräldrar ska vara med.

Min börjar ju 1:an och då vill man ju vara med;)

Är du säker på att eran skola startar på måndag21/8? Vi bor ju ganska nära varandra och tycker det är konstigt att ni startar innan oss (sävedalen)

2012-08-13
Fideli73

Det borde ju finnas nåt telnr till skolans expedition? Ring dit och kolla upp vad som gäller tycker jag.

2012-08-13
Isabelle _
Isabelle _

hoppas det kommer nåt denna veckan då! barnen ska bla ha med frukt varje dag.. vilket de sa på föräödramötet men inte skrivit nånstans å det e ju åxå nåt som e bra å veta för de som inte va där.. känns lite flummigt känner jag bara..

2012-08-13
osisen
osisen

men ja vet med säkerhet att vi inte fått någon information om första dagen, om man ska vara med osv.. ja behöver ju veta så ja kan fixa barnvakt.. suck

2012-08-13
osisen
osisen

har varit där.. men det står bara läsårstider.. vilket jag har koll på.. skolan börjar på måndag men det står inga tider, inga platser ingenting..
det finns några telefonnummer.. dom sa tiderna på föräödramötet men inte kan de väl förutsätta att folk min det, det va ju flera månader sen.. dessutom var ju inte alla föräldrar där heller.. :-\

2012-08-13
osisen
osisen

...

2012-08-13
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...