App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vad sa sambon nu då???!!!

Jag har sagt att jag vill ha många barn ända sedan vi träffades... Efter våra första två pojkar tyckte han att vi kunde vara nöjda... det tyckte inte jag. Jag fjäskade lite, och han gick med på en tredje :) Fjärde var inte lika lätt!! (jag önskar mig en liten tjej också) men han fick hundvalpsögonen, och gick med på en fjärde, och sista!! "Det är definitivt den sista! Ingen ide du försöker mer efter detta!!"  och jag får erkänna att jag fällt ett par tårar ensam i duschen över den sk. sorgen över att detta verkligen är den sista... "jag kommer aldrig mer få uppleva en stor mage och de första sparkarna efter denna... aldrig mer få ett nyfött barn på bröstet..." Jag älskar barn! Dem fyller mitt liv med kärlek. Tack vare dem kan jag le varje dag. Ikväll var vi på grillfest... mycket folk... mycket barn... en del vilda barn... våra pojkar var de enda som lyssnade/lydde efter första tillsägelsen. Sen kommer sambon till mig, där jag står och pratar med min syster... "Ser du våra barn? Titta på dem, hur kan man få så fina och underbara barn?! Nu när vi har gått över gränsen på tre barn, vi måste ändå byta bil... nu spelar det ingen roll om vi till och med får fem eller sex barn. Du får vad du vill." Eeeeehm... VA?! Hur svårt var det inta att få honom att gå med på trean och fyran?! Och nu släpper han gränsen helt och hållet?? Undrar om han tycker likadant imorgon, och dagen efter det... och dagen efter det... :D (Dock är mitt eget maxtak sex barn... men kanske tycker även jag att fyra räcker... men det betyder mycket att ha möjligheten... kanske blir två snabba sladdisar då...)

2012-08-11
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Ja, så var det nog... Att han insåg hur bra vi har det :)

Jag har fått alla barn med 2 års intervaller (17 månader mellan de sista) och kommer bli 22 månader mellan nästa :) tycker det funkar bra, för oss :)

2012-08-15
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Han kanske uppskattade barnen lite extra mycket när han fick se hur de andra barnen betedde sig? Min maken kan inte längta mer nu efter att få snusa på bebis :) Fast då var betänksam om 1 och nu är det ju andra som kommer :) Nu säger han blankt nej till mig, fast han har faktiskt sagt att han är villig att ta upp diskussionen om några år igen. Och det är väl ungefär det jag är intresserad av också, kommer inte att orka en tredje med 2 års intervaller, så om en 3-4 år kan jag tänka mig att ta upp diskussionen igen.

2012-08-13
Yrwen
Yrwen

min man är rättså bestämd på att vi ska ha 6 barn :) jag vill åtminstonde ha en till :).vi har 3 barn under 2 år.så vi har bestämt att vänta minst 2 år innan vi försöker.

2012-08-11
Emilie7
Emilie7
Bebis på 16 månader

: )

2012-08-11
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...