App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Fundersam på min mens

Är som sagt lite fundersam på min mens, första fick jag ca 4 veckor efter att min son kom till världen via kejsarsnitt. Nu har jag fått andra mensen för ca 10 dagar sedan och den verkar inte avta utan har nog gått åt andra hållet, började lite lite och nu sista dagarna har det blivit kraftigare blödningar med klumpar. Ni som fått lite fler barn eller har andra kunskaper än mig är detta normalt eller bör jag fundera mer än vad jag gör? Börjar bli nervös.

2012-08-11
Sara G
Sara G

Har märkt idag att den avtagit markant så förhoppningsvis va det bara extra stor/lång blödning nu innan kroppen kommer i balans men vill gärna inte ha fler sådana =)

 

Lina: om du ammar kan det bero på det, de säger att amningen kan påverka mensen. W har fått ersättning sen han va 5 dagar då jag inte klarade att amma.

2012-08-12
Sara G
Sara G

Ja, det låter som en bra idé, min kom inte förrän efter 5,5 månad men den varade bara typ en vecka och var "normal" för mig i sitt beteende, bara att den varade någon dag längre och att det tog så lång tid innan den kom tillbaka. Sedan dröjde det mer än en månad innan nästa kom...

2012-08-11
Yrwen
Yrwen

Jo jag har ju varit inställd på att den skulle kunna va lite oregelbunden och labil men inte att den skulle hålla i sig så länge som den gjort nu. Började fundera på om det kan va något efter snittet men tycker det är kontigt om det skulle kommit 3 månader efter. Luktar inget konstigt eller så... bara blöder.

får ringa min bm på måndag och konsultera lite

2012-08-11
Sara G
Sara G

Vet att det tar ett tag innan den stabiliserar sig, så den är ju lite labil typ första året, mer eller mindre. Däremot så låter ju det där lite extremt... Du kanske skulle försöka prata med din bm eller en gynekolog?

2012-08-11
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...