App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Göteborgsmammor sökes

Hej, jag heter Frida och bor i centrala Göteborg. Jag och min sambo väntar vårt första barn i Januari 2013. Det skulle vara kul att träffa fler "mammor to be"! Kanske ta en fika ibland och umgås eller hitta på någonting skoj tillsammans (:

2012-08-11
Fridolina
Fridolina

Tjenare! Vi har mer eller mindre flyttat till Facebook eftersom många inte är här inne så ofta. Nu har vi bestämt att vi ska fika den 19/9. Vi träffas utanför Evas Paley (ett fik som ligger på Avenyn, nästan vid Götaplatsen) klockan fem. Just nu är vi fyra tjejer som ska träffas. Det skulle vara kul om vi blev ett gäng, så häng på vetja!

Ni är välkomna att adda mig på Facebook: Frida Jäverfelt

/F

2012-09-14
Fridolina
Fridolina

Hej tjejer, är denna tråden fortfarande igång? Jag bor i GBG och är gravid i v21. Beräknad sista januari. Vore kul att ha lite kontakt med blivande mammor att fika med, dela upplevelser med och sådär....dessutom kul för bebis att ha jämnåriga kompisar sen :)

2012-09-14
Nyckelpigan
Nyckelpigan

Hej tjejer!

Jag och min man bor också i Göteborg, vi har en son på 5 år och väntar tillökning den 7 januari 2013.

2012-09-06
Kicka_76
Kicka_76

Hej igen! Jag är inte så ofta inne här heller! Så låter smart att hålla kontakten på Facebook istället :-) Jag addar dig Frida! Men vad heter du på Facebook Carina? Jag heter Karin Lindeberg! Ha en fin dag

2012-08-22
k_lindeberg
k_lindeberg

Jag såg att du har lagt till mig. Kul! :)

känner igen det där med att vara kräkmagad. Det tror jag att de flesta gravida gör! Jag har haft turen och inte legat så mycket i holken och hulkat som jag hört andra gjort. Däremot är kräkreflexerna väldigt starka ibland. Kan inte med vissa konsistenser. Min matlust kom inte igång igen förrän v. 16-17. Nu är jag sugen på massa saker, bland annat fetaost! Det är så jäkla gött :)

 

Vi hörs :)

2012-08-20
Fridolina
Fridolina

Hej igen. Jag lägger till dig Frida på Facebook så kan vi ha kontakt där inför fika senare i höst :)

Ja, det är första barnet för oss också, spännande! Jag mår också bättre nu än i början. Mådde illa och kräktes en del i början, skönt att slippa det nu. Håller med om att semestern kom i perfekt tid så man kunde vila upp sig och ta det lugnt. Är fortfarande känslig för dofter och mer "kräkmagad" än tidigare. Har ni ngt speciellt ni är sugna på matväg? Känner mig fortfarande väldigt uppblåst på kvällarna och är inte speciellt sugen på något.

/Carina

2012-08-20
Cri78
Cri78

Hej igen tjejer! Jag tänkte att eftersom jag sällan är här kanske det är bättre att snacka via Facebook t.ex. Ni som har får väldigt gärna adda mig, så kan vi ju bestämma någonting, en fika eller så! Det vore mysigt tycker jag. Heter Frida Jäverfelt.

Ha det gott!

2012-08-20
Fridolina
Fridolina

Ja det känns skönt att det är gjort! Precis som ni var jag nervös och orolig innan! Man vill ju inget annat än att bebisen ska må bra :-) Men jag tror man oroar sig för mycket, men är väl ett sett att skydda sig själv ifall något skulle va fel.

Men det kommer gå super bra på ditt ultraljud om 3 veckor! Din lilla bebis kommer säkert vara en livlig krabat ;-)

Är det första barnet för er också??

Jag mår äntligen bra, men har haft fruktansvärt illamående och kräkningar varje morgon fram till v16! Men det har varit skönt med semester och vila upp sig!

Jag ses oxå gärna för en fika i höst :-)2012-08-14
k_lindeberg
k_lindeberg

Vi var också lite nervösa innan ultraljudet, men den känslan släppte ganska fort efteråt. Läkaren som skötte maskinen var väldigt bra. Pratade mycket... det är det inte många läkare som gör! Haha :-) Det kommer säkert gå jättebra!

Härligt att få tummen upp! Vi fick en vink och massa sparkar :-) det var så fint!

Har börjat må väldigt bra nu i andra trisemestern. Känns skönt, för i första fasen hände det så mycket både emotionellt och fysiskt. Njuter verkligen av att ha ett liv inom mig.

Jag träffas gärna i höst och fikar. Kul att lära känna andra blivande päron!

2012-08-14
Fridolina
Fridolina

Va spännande med ulj. Vi har tid om 3 veckor. Ska bli skönt när det är gjort så man vet att allt är ok, lite nervöst. Hur mår ni annars? Hade varit kul att träffas över en fika fram i höst ngn gång :)

2012-08-14
Cri78
Cri78

Hej jag bor i stenungsund å har en bebis på snart 5mån... Grattis till er som skall snart få.... ni har en underbartid framför er....  ;)

2012-08-14
LJEE
LJEE
Barn på 3 år och 9 månader

Kul med lite mammor här i GBG!:-)  Var på ultraljudet idag och går lite på rosa moln just nu :-) Bebisen gjorde tumme upp så tror den har det bra där inne hehe! Nu är det beräknat till 2 januari istället!

2012-08-14
k_lindeberg
k_lindeberg
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...