App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag har så ofta ont i huvudet :(

Jag har hört att när man ofta har ont i huvudet som gravid att det kanske kans vara havandeskapsförgiftning? Vad är det mer för symtom på det? Detta är ju min andra graviditet och då brukar det väl vara mindre risk för det?   Var även hos doktorn igår och tog lite blodprov för jag är så förkyld. Kan man se sånt på vanliga blodprov eller måste man göra speciella? Annars borde de ju sett nåt igår tänker jag..   Gaah, vad nojig man är!

2012-08-08
xLillaMy
xLillaMy

Nä, har bara ett litet brytningsfel som inte stör mig så mycket.

Och ja, jag äter och dricker som jag ska!

 

Får hålla koll på det bara.

2012-08-08
xLillaMy
xLillaMy

sen finns det ju många som har mer huvudvärk under graviditeten. jag fick tillbaka min migrän som ja inte haft sen ja va 12 när jag blev gravid med sonen.. :-\
å den kommer å går än.. å andra som har problem blir problemfria..

2012-08-08
osisen
osisen

Ja visst ja, kissprov var det. Jag som har glömt kisseprovet varje gång jag vart hos bm! Dock har jag inget högt blodtryck så det är ju bra.

Nä, huvudvärken började långt innan förkylningen. Visserligen har jag ju ont i huvudet nu med och NU är det säkert förkylningen. Men inte innan som sagt.

Får vänta tills jag är frisk och se om huvudvärken fortsätter.

 

Tack för svaret!

2012-08-08
xLillaMy
xLillaMy

det är ett av många symptom.. när tog du blodtrycket sist? undertryket ska inte vara över 90!!! jag hade det ett tag i slutet å då fick jag komma på kontroll var tredje dag å order att absolut inte anstränga mej alls.. hade lite äggvita med.. efter absolut vila i 1,5v så såg allt bra ut igen..

2012-08-08
osisen
osisen

När de kollar havandeskapsförgiftning brukar det vara kissprov i samband med blodtryck de går på. Har man äggvita (tror det är äggvita iaf) och högt blodtryck brukar de kolla vidare, sa iaf min bm.

Huvudvärken kan vara pga förkylningen men det skadar inte att ringa bm i alla fall. Hurvida det är mindre risk med havandeskapsförgiftning med andra barnet vet jag inte, mamma hade det vid samtliga 5 graviditeter.

Andra sympton är väl flimmer för ögonen, svårt att focusera blick.. mer vet jag inte.

2012-08-08
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...