App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har gått i 2 månader men skor funkar inte!!!

vi tränar här hemma nu.. men oj va hon ramlar.. enda "skor " hon kunnat gå i är Foppatofflor!! vi har provat gympadojor, tennisskor, lära gå skor(kavat) gummistövlar.. ja typ alla modeller men hon ramlar å ramlar.. vristerna bara viker sig :-\ hon snubblar på sig själv.. hon har ändå kunnat gå i två månader och går bra nu!! hon springer ju tom ibland.. någon som varit med om detta.. bör jag ta upp det med.bvc när ja ska dit om.en.månad om problemet kvarstår? känns som alla barn kan gå i skor ju å jag börjar fundera om det e nåt galet med benen å vristerna som försvårar när det kommer skor på. blir ju svårt å gå i strumplästen till vintern tänker jag..

2012-08-07
osisen
osisen

jag å mamsan har studerat barnets gång i skor.. för det första så gick det plötsligt aningen bättre.. å sen kom vi fram till att det nog beror på att hon e fruktansvärt hjulbent.. ni vet a`la cowboy.. så hon går ju liksom på yttersidorna av fötterna nästan fast ändå på hela foten.
men det verkar vara problemet.. hon ska få träna lite varje dag hemma så kanske det släpper å hon kommer på tekniken..

2012-08-07
osisen
osisen

Det är inte så att det blir för tungt på fötterna då? Foppatoffflor väger ju typ nada, medan riktiga skor är liet tyngre, speciellt om det ska vara ordentliga läragåskor...

2012-08-07
Yrwen
Yrwen

då ger jag det en månad till.. hon.kanske hinner lära sig på den.tiden.. det e bara lite jobbigt när.man e på lekplatsen för strumporna blir ju så jäkla sandiga .. å nu när det regnar endel funkar det ju nästan inte å leka i sanden alls utan.skor..

2012-08-07
osisen
osisen

är det bvc jag bör prata med eller är det barn å ungdomsmottagningen?

2012-08-07
osisen
osisen

bråttom har hon ju iofs.. med allt ;-)
men du får se sen när hon går hur hon viker vristerna.. ska ta med skor så vi kan visa hon e som gummimannen..

2012-08-07
osisen
osisen

Vad konstigt! Ingrid kan ju redan gå bra utomhus i sina Kavat. Och hon ska ju ändå vara överrörlig. Det var ju det sjukgymnasten sa, att vi skulle köpa skor med bra stöd för vristerna.
Det kan inte vara så att hon helt enkelt har för bråttom? Jag menar, Ingrid går ju ff ganska lugnt och sansat, speciellt utomhus.

2012-08-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

.

2012-08-07
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...