App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Snart är sessan 4 månader

Att vara mamma är det bästa som har hänt mig och skulle aldrig byta ut mitt gamla liv älskar  detta kapitlet i mitt liv. Och nu är snart lilla ängelen 4 månader jag sitter här med tårar för tiden går så fort vill bara att den ska stanna. Kom ihåg nör hon var 1 månad och vi hade dom bästa mysstunderna. Nu är hon ännu mer behov av gos och det får hon massa :) Snart börjar nya tag hon har börjat dregla en del har ni några tips om hur man ska "underhålla" henne för har märkt att hon har blivit mer ledsen och varmare vilket jag vet är vanligt men om ni har tips så dela gärna med er!!  Ha så underbart alla mammor 3

2012-08-06
babybo
babybo

tack så mycket maria :)ska göra tack för tips :)

2012-08-06
babybo
babybo

Grattis till 4 månader då! :-) Ha tunna kläder på dig, och bebisen kan ju ha blöja bara. Att vara hud mot hud är mysigt, men det blir ju klibbigt.

2012-08-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

eller hur men det är så svårt att motstå henne :)

2012-08-06
babybo
babybo

Det kan man nog inte göra så mycket åt, det är ju varmt ute också. Alternativet är ju att inte hålla henne då och det vill man ju göra :)

2012-08-06
Yrwen
Yrwen

ne det är bara ibland tror nog att nör man håller om henne och min kroppsvärme som hon blir lite varm av :)

2012-08-06
babybo
babybo

Hur menar du mer ledsen och varmare? VArm som i att hon svettas? Då får man experimentera med filtar och kläder, vissa är varmare än andra.

2012-08-06
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...