App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur ofta är vanligt?

Hej! Hur ofta har ni småbarns föräldrar sex? Jag och killen har bersämt oss för att varanan helg ha sex och varannan myshelg. Just för att det inte ska gå förlångt emellan gångerna, för annars kan jag gå månader utan sex bara jag får mysbehovet tillfredställt.

2012-08-06
frokenjava
frokenjava

Glömde skriva att bestämma dag fungerar bra för flera av mina vänner, de bestämmer inte dag för sex men för att ha det romantiskt och då brukar sex ingå.

Tror inte man ska jämföra med någon utan hitta något som passar just för er. Det finns inget som är normalt eller onormalt. En del tycker det är jättetillfredsställande med snabbisar och det kan mna ju få in lite då och då, medan andra föredrar att verkligen ta tid på sig med förspel och kanske lång sexakt. Vi är så olika som individer, och det måste väl få vara okej =)

2012-08-08
Tfarcher
Tfarcher

Det varierar mellan 3gånger i veckan till 1 gång i veckan, sällan att det går längre tid mellan gångerna. Max att det gått två veckor emellan.

Vi lägger barnet vid 19, så sen har vi vår vuxentid och då kan det ju bli sex då och då. Hinner även med snabbisar någon gång ibland på dagen när lillen sover middag.

Vi är inga översexuella varelser på något sätt, utan värdesätter att vi har intimitet oss emellan.

2012-08-08
Tfarcher
Tfarcher

Det blir när vi känner för det, ibland ofta ibland sällan. Att bestämma en dag hade nog kännts konstigt, i alla fall för oss.

2012-08-06
jika686
jika686

hmm beror väl på hur man mår, vad man gör, hur barnen är, osv..
att bestämma en.dag för sex hade gjort mej galen! lite spontanitet i småbarnlivet kanman ju önska.. sen handlar det kanske om kvalitet framför kvantitet ;-)
att bara snabbsexa för å få det överstökat typ känns ju sådär kul.. då väntar jag hellre till ett bättre tillfälle :-P
en gång om dagen sker ju inte här å har nog aldrig gjort.. inte ens som nykära tonåringar :-) ibland kan det ju bli två dagar på raken förstås ;-) men det e sällsynt.

2012-08-06
osisen
osisen

När vi har lust, tillfälle, ork och tid.

2012-08-06
Yrwen
Yrwen

Vi har sex varje dag, minst en gång gärna fler :)

2012-08-06
jenccy
jenccy

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-08-06
jenccy
jenccy

Här skulle det absolut inte funka att bestämma när man ska ha sex. För jag har inte mycket lust och han har det hela tiden. Det bättre att man gör det när det finns tid och båda faktiskt har lust. Annars blir ju allt så påtvingat och det blir en ren rutin istället för att det blir en stund av njutning, något som båda vill just då.

2012-08-06
xLillaMy
xLillaMy

Som alla andra säger så beror de ju lite på hur det ser ut med jobb etc.
Vi har sex 5 ggr/veckan ungefär

2012-08-06
sundstroom
sundstroom

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-08-06
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...