App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hon är långtifrån torr/blöjfri MEN

idag bajsade hon på toa :) Och det gick toppenbra! Udda saker som värmer mammahjärtat, men mäkta stolt blir jag :P

2012-08-05
Yrwen
Yrwen

Nu har hon kissat på pottan flera gånger till, så det kanske är på väg att släppa!! Förväntar mig definitivt inte att hon är torr till lillasyster kommer, men det vore skönt att få lite mer ordning på det, då blöjorna inte riktigt räcker till längre.. Igår läckte nattblöjan trots att vi hade bytt en gång på natten och hon kissat på pottan innan hon somnade.. Och då har vi stlk 7...

2012-08-07
Yrwen
Yrwen

Vad duktig hon är! Då är det ju på g. Hoppas det håller i sig även när lillasyster kommer! Har ju hört att storasyskonen kan gå "bakåt" i utvecklingen då..

2012-08-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

Och idag satte hon sig självmant på pottan och kissade, utan att vi ens frågat!! Mäkta stolt man blir! Det går framåt, dock kissade hon på golvet en gång efter det.. Men maken hade låst in sig på den toa där vi har pottan, och jag var in på den andra toan med henne, men det gick inte.

2012-08-06
Yrwen
Yrwen

Hon är 2 år och snart 1 månad.. Vi håller lite smått på att toaträna henne, så igår när jag var ute med henne och hon bara hade trosor och shorts så hörde jag att hon började stånka, så maken som då var inne fick ta henne och sätta henne på toan, så det var en ren tillfällighet.

2012-08-06
Yrwen
Yrwen

Helt udda grejer alltså, hade aldrig trott att jag skulle bli så stolt över att någon bajsar på toa :)

Men tiden går så fort, det händer så otroligt mycket! Ska bli spännande att höra vad dagmamman säger efter imorgon, det har ju varit 4 veckors sommarlov därifrån nu och både jag och maken tycker att hon har utvecklats väldigt mycket nu under sommaren.

2012-08-05
Yrwen
Yrwen

Vad duktigt! :-D
Jag tittade igenom förra årets almanacka häromdagen, där jag skrivit upp saker som dottern gjort. På ett datum stod det "Första bajskorven! :D" Haha! Alltid finns det något att fira!

2012-08-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader

*

2012-08-05
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...