App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svår bebis..

Jaha. Detta är mitt tredje barn och han är knepigare än knepigast!  Han är nu 6,5 mån, och helammas fortf. Problemet är att han inte vill äta nåt annat! I snart 2 mån har vi trugat med gröt, sen välling, mat.. Men nej. Jag räcker inte långt, och ammar honom alldeles för ofta.  För att inte tala om nätterna. Första månaden sov han mycket, sen har han vaknat var annan timme i snitt varje natt.  Vad fan gör jag för fel? Har testat olika flaskor, olika vällingsorter, olika grötsorter och flera olika smakportioner, men allt åker ur med jordens grimage.. Gah! Ge mig styrka..

2012-08-04
detVankas
detVankas

Mitt bästa tips är att försöka vänta tills barnet visar intresse för mat... Vi började med gröt en vecka före hennes 4 månaders dag och vi har aldrig haft problem och hon äter gladeligen i stort sett allt vi ger henne, och har alltid gjort.. Tyvärr tror jag att en hel del gör felet att vänta för länge, för det är vad som rekommendationen säger, vilket leder till att det intresset barnet haft redan försvunnit.

2012-08-05
Yrwen
Yrwen

Ok.. Känner mig ensammast på jorden i detta, men "skönt" att höra att det finns fler matvägrare.  Snart ger jag honom banan. :/

Måste bara tillägga att han är rund och go, så trotts min ringa bröststorlek kan jag göda honom! Det är bara jag som "lider"..

2012-08-04
detVankas
detVankas

Zzzz..

2012-08-04
detVankas
detVankas
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...