App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När vände ni vagnen?

Lillfis verkar än så länge nöjd med att sitta mot mig. Vi interagerar väldigt mycket med varandra när vi är ute och går. Men nu har vi gått och blivit med EL scooter. Sambon vill att vi gör oss av med pansarvagnen, men jag vill behålla den ett tag till, just för att kunna ha S mot mig. Hur gjorde ni? Och hur reagerade era barn? S verkar ju vara "lite efter" i språket så det känns ganska viktigt att vi pratar och säger vad det är för saker han ser. Åh hur ska jag göra?

2012-08-04
Betty86
Betty86

Äh, nu håller jag på och tvättar happyn inför försäljning. Lite sorgligt.

Men när jag läser så verkar det inte vara så många barn som har ont av att sitta framåtvända så det ska nog gå bra :)

Är medlem i gruppen på fb. Helt sjukt hur vissa håller på :D

Vi ska ha fler barn, men vår plan är att ha hyffsat tätt emellan så det får nog bli syskonvagn isf. Och jag hade inte velat ha en vagn ståendes och förlora massa värde i flera år.. :(

2012-08-05
Betty86
Betty86

Vi vände vid 6 ½ månad tror jag. Hon fick sittdel vid 5 månader, och var bara ett tag hon nöjde sig med att sitta mot oss. Oss kunde hon ju glo på hela dagarna, när vi var ute ville hon se annat.

2012-08-05
jika686
jika686

finns dom som har 10 vagnar eller fler.är du med i barnvagnsgruppen på fb?

2012-08-05
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 30

Vi köpte en ny vagn när tvillingarna var 16 månader för att vi tyckte den andre var så trång.köpte då en framåtvänd babytravel.de trivs med att sitta frammåt.de är 20 månader nu.

vi har 2 vagnar eftersom vi har en liten på 6 veckor.har en till babytravel som man kan ändra på handtaget om man vill att barnet ska sitta frammåt :).han har jag ju givetvis mot mig :).

vagnarna tar upp mycket plats i vårat förråd.

2012-08-05
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 30

ska ni skaffa fler barn? i så fall är ju de ett argument. iaf på min gubbe ;)

2012-08-05
joliisb
joliisb

Alltså, hur ska jag förklara?

Han är ju väldigt duktig på att prata när han väl gör det, och nu kommer det många ord, bara det senaste har han lärt sig säga "tack, tack" och "vovve". Men det är så sällan han pratar, det är när vi är ute med vagnen eller när vi sitter och äter(vilket i sin tur blir många vändor och jag ser hellre att maten tystar mun :))

När han sitter framåtvänd så är han så fokuserad på allt annat han ser att han "glömmer" oss och att vara social.

Men det kanske bara är en liten del av invänjningsperioden. Nu i början om han sitter framåtvänd så kanske han inte är så social. När han vant sig kanske det blir bättre?

Jag hade gärna haft kvar happyn, men sambon tyckte att det räcker med en vagn. Och vi måste ha en som är smidigare att ha med i bilen då vi har hunbur. Så scootern får behållas.

Ingen som har tips på hur man får en snål man att behålla en "överflödig" barnvagn? ;-)

2012-08-04
Betty86
Betty86

lillan va nästan 8månader.. har aldrig märkt nåt på henne.. inte heller märkte ja skillnad på sonen när han va mot mej eeller från.mej..
dotter vill ju inte ens åka kundvagn baklänges utan försöker alltid vända sig om så hon ser framåt.. funkar skitbra .. hon somnar utan problem mitt i allum under rusningstid :-) så för.hennes skull e det inget problem.. mer jag som.kanske hade kunnat tänka mej å ha henne mot.mej ;-)

2012-08-04
osisen
osisen

Vi vände Ingrid framåt för två veckor sen, för vi skulle köpa sittvagn och ville se hur hon reagerade på att åka framåt. Det blev katastrof! Skrikfest utan dess like! :-( Hon kunde bara somna om vi gick i skogen där det var lugnt, annars blev det för mycket intryck. Nu har vi dock använt sittvagnen i två veckor, och idag somnade hon i den mitt i lördagsrushen på Backaplan! Så hon verkar ha vant sig. :-)

Och får jag fråga vad du menar med talet? Ingrid säger fortfarande bara "Vae e det?" och ibland ma-ma och pa-pa. Däremot förstår hon väldigt mycket. Hon hämtar precis den boken vi frågar efter och hon hämtar rätt leksak och gosedjur när vi leker med henne på rummet och frågar "Kan du hämta xxx?"

2012-08-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Vi har nu skaffat en Scooter och det funkar toppen, dock så är vår tjej väldigt duktig på aytt prata riktiga ord... Fast jag föredrar nog att hon skulle suttit mot mig, fast hon föredrar nog att sitta framåt... Svårt val det där...

2012-08-04
Yrwen
Yrwen

.

2012-08-04
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...