App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Freak som ville ha sex efter förlossningen?

Jag känner mig ensam i världen över att ha ens tankegångarna på sex efter förlossningen, och känner mig otroligt udda som haft ett bra sexliv under hela graviditeten... det känns som att många tappar hela sin sexuella lust... Jag tycker alltid att man ska lyssna på sin kropp när man vill ha sex, gravid eller inte. Respekt för varandra är ytterst viktigt. Lika viktigt som att fundera kring hur man kan tillfredställa sin partner utan att för den delen ha någon form av sex... mer tips och tänk om detta i slutet av inlägget, vill först berätta min upplevelse av sex efter förlossningen. Känner mig lyckligt lottad som bara längtade efter att underlivet skulle läka ihop och blödningarna skulle slutat (man ska inte, pga infektionsrisk, ha sex när man blöder) så vi kunde ha sex igen! Redan när vi kom hem från förlossningen (efter tre dagar) kände jag lust strömma i underlivet, blev dock förvånad att känna att klitoris hade krypt in och gömt sig låååångt borta (visste inte att den kunde göra det!). Så dels på grund av det, och dels på grund av blödningarna så blev det inget sex inom de närmaste veckorna, tror vi väntade ända till efterkontrollen. Sen körde vi direkt då jag fick veta att allt läkt ihop som det skulle. Däremot hittade vi på annat sexuellt bus utan att ha det minsta sex. När vi väl hade sex så kändes det nytt och spännande, det var skönt och sen var vi helt igång igen med "sex nån eller några gånger i veckan". Fick använda lite extra glidmedel bara eftersom jag var lite rädd för att spricka upp där de sytt  med normalt (vilket egentligen inte var någon risk, men man inbillar sig ju saker...) så jag spände mig lite. (Till det hela hade jag inga amningshormoner som eventuellt skulle kunnat ha påverkat sexlusten, jag var utsövd eftersom vi delade på matningen och bebisen sov otroligt bra på nätterna. Sexuell lust handlar mycket om situationen runt omkring.) Vi hade även oerhört bra, otvunget sex, under graviditeten. Önskar att alla kunde känna så! Det är bara att inse att vi är olika som människor, och det viktiga är respekt för varandra och för sig själv. Inget ska ske mot sin egen vilja. Personligen är jag inget sexfreak på något sätt, utan har normalt svensson-sex och normala svensson-lugn sexualitet. Men jag är glad att det fungerar! Som jag skrev i början av inlägget så finns det oändligt med alternativ till sex (hur skulle annars homosexuella klara sig). Man kan smeka, leka, suga, trixa och fixa underbara ting med händer och eventuellt tunga. Glidmedel när man får en man att njuta är en otrolig känsla för de flesta män, något de själva oftast inte vet om. Läs om detta i böcker om du är en kvinna som inte vill ha sex, men ändå vill kunna tillfredställa honom som aldrig förr. Personligen kan jag vaaaaaaaaaaaarmt rekommendera en bok som heter "konsten att älska med en man" av Lou Paget (finns i internetbokhandlar, till exempel adlibris.se), där står det verkligen massor om vad man kan göra för otroliga sáker med framförallt sina händer =)

2012-08-01
Tfarcher
Tfarcher

Visst längtade man efter sex men det var faktiskt det sista jag tänkte på när det var dags att gå och lägga sig.. Då var man helt slut och somnade nästan innan huvudet hamnade på kudden..

Jag tycker att sex är ganska viktigt iaf för mig och mannen, men vi låter lusten och orken styra helt och hållet! På så sätt så blir ingen påtvingad att behöva "prestera"..

Sen spelar det nog ganska stor roll hur länge man varit ett par, 1 år, 3 år, 5 år eller 10 år och mer. Suget efter den andra minskar efter en tid och det gör även den sexuella aktiviteten.. generellt sett iaf... man kan älska varandra djupt utan att behöva "bevisa" det genom sex. Det går att visa uppskattning på andra sätt och det kan ju vara ett bra tips för dem som inte riktigt tycker att sex är vad det varit innan FL.

Sexets betydelse är nog olika i alla förhållanden men om det spelar stor roll så är det ju toppen om det fungerar!

2012-08-02
just_m
just_m
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...