App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad ska man hitta på ! TIPS sökes!

Ja som rubriken lyder. Men kanske något att hitta på utanför hemmet som inte är så fasligt dyrt. Bor i Lund så i Lund-malmö-vellinge om någon vet något...Ja o gärna tips på vad man kan göra hemma i hemmet!   Barnen är 3år och den andre sparvlen 1år.

2012-08-01
tezzlann
tezzlann
Gravid i vecka 39

Tack för tips! Helt glömt bort såpbubblor!De har vi ju hemma!

jag bor på Linero :) och vissa tips visste jag inte ens så de blir nog ett antal nya platser att besöka!

2012-08-01
tezzlann
tezzlann
Gravid i vecka 39

hej. Vi bor också i Lund, Källbyhusen. Vilken del bor ni

Stadsparken erbjuder en hel del, som du säker vet så finns det djur och alltid barn på lekplatsen. Åk till Dalby och rökpipdammen, lite på landet.det finns fårahage man få gå in och titta och klappa,håva vid dammen, eller ån längst källby.Höjebrömölla bärodling.äta så mycket du orkar blåbär,hallon och jordgubbar, och köpa lite så klart.I Värpinge finns det liten gård längst ån som man kan göra lite på.Gunnesbo "djurpark"....hhmmm det är lite vad jag/vi har gjort med våran 1-åring. Allt detta har varit så uppskattande.

2012-08-01
maia19
maia19

Vi har en liten pool, rutschkana, gungställning och en slidebana som de liksom ska glida på mage på med vatten som sprutar på banan... Det uppskattas av vår 2 åring.

Samt såpbubblor. Åka till en lekpark, spelar inte så stor roll vilken, bara en lekpark. Kanske en picknick om man ändå är iväg? Nåt museum?

2012-08-01
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...