App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

foglossning :(

japp! v.7+1 och foglossningen är här :´( Förra (alltså min tredje) graviditeten kom den i v.9... så jag känner igen det! har ju läst om dem som har haft det tidigt i ena graviditeten och inte alls i nästa... men jag fick det alltså igen. (Andra graviditeten kom den i v.25, och med första hade jag ingen alls... så ingen chock, dock.) Mådde enormt illa igår, så jag sov hela dagen... Jag är bara så tacksam för att sambon har semester nu!!! Men jag jobbar 1,5 vecka till, som "städerska"! Inte det optimala arbetet i mitt läge... finns det nåt mer oergonomiskt än det??  Men som tur är så är det bara ett sommarjobb, sedan återgår jag till att vara arbetssökande. Vad jag nu ska söka för jobb sen... Förra graviditeten drygade jag ut f.penningen för barnet innan så jag fick vara hemma så länge som möjligt, men när de dagarna tog slut blev jag sjukskriven 100% tills nästa förlossning. Nu ska minstingen skolas in på förskolan 13:e augusti. Fick höra att jag skulle vara smärtfri minst 6 månader innan nästa graviditet, och vi väntade ett år, men det hjälpte ju inte. Är naturligtvis jätteglad och lycklig och tacksam för att vi är med barn och det är ju detta som vi önskade, jag/vi är helt bestämda att ta oss igenom detta, hela vägen, men ser inte framemot ett sju månader långt helvete... igen... Känner mig något nedstämd just nu. Känner ingen glädje över detta :( Jag vet att belöningen kommer... jag kan ju hoppas att det inte blir lika illa som förra gången (bälte, TENS och kryckor samt träffade sjukgymnast en gång/veckan) men jag bara... känner mig.... ingenting. Tom. Vill gråta. Måste vara stark. Inte ta ut något i förskott. Blaha... Har inte testat vattengympa, akupunktur eller gravidmassage... Erfarenheter??? Någon som har något nytt som kan hjälpa??? (dem hjälpmedlen som jag hade förra gången hjälpte, så jag klarade att bita ihop tiden ut, men nu behöver jag ha något ytterligare, nåt som hjälper ännu lite mer)

2012-08-01
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

jag är också överrörlig i mina leder :/ det förvärrar ju problemen, och försvårar för mig att göra "rätt". Det bidrar förmodligen till att det kommer så tidigt nu...

Nu när jag tänker efter så var det kanske illa planerat att vara gravid över hela vintern med, med tanke på att det blir värre när det är kallt ute... Man går och spänner kroppen för man är rädd att halka eller att man tar felsteg eftersom underlaget är ojämnt (snö) och sen lider man när man får slappna av i kroppen... nåja, det har ju åtminstone ett sk. slutdatum.

2012-08-05
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Kan tillägga att jag är lite överrörlig och hade problem med att jag var mjuk i bäckenet, så vissa rörelser (typ rulla höfterna från sida till sida) var jag tvungen att vara noga så att jag inte hamnade i ytterlägena för då fick jag ont efteråt, men det är sånt man läsr ig under tidens gång.

2012-08-04
Yrwen
Yrwen

jasså... då ska jag absolut testa det! Har ingen i min närhet som haft så kraftiga besvär som jag, så har inte fått mycket hjälp där... men vad skönt att få känna lite hopp!!!!!!!!

2012-08-01
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Har en mamma 2 av barnen hos dagmamman som hade stora bekymmer med bla foglossning och för henne hade vattengympa gjort underverk! Jag gick på det utan foglossning och tyckte att det var jätteskönt, man kände sig faktiskt lite smidigare än normalt. Och man rör sig ju faktiskt!

2012-08-01
Yrwen
Yrwen

aha, oj! Gratis... det vore ju bra...

2012-08-01
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...