App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Trött,ont å humör i botten...känn mig hemsk.

Kände mest att jag behövde skriva av mig. Börjar bli lite smått les på att va detta monster av hormoner. Trött pga foglossning å svårt att hitta ställning på natten som e skön å sova i. Ont pga foglossning å troligtvis mer då för jag sover dåligt :p Å mitt humör å tålamod e så kasst nu, stör mig på en massa saker å människor å sen få jag dåligt samvete för de. Vill bara va ifred men såklart ska folk ska va å springa hos oss (läs släktingar) å jag vill bara ha de lugnt å skönt. Min ljuspunkt i allt detta e iaf min underbara sambo som står ut, usch va han få ta skit å ändå så älskar han mig, det är strongt. Men detta e ju inte jag, längtar efter mitt riktiga jag. Skrutten få mig iaf för en stund glömma all värk å alla irritationsmoment när den sparkar å tumlar runt där inne, det finns nog inget mer lugnande just nu, att veta att allt detta jobbiga ska leda till nåt så vackert som vårt barn 3

2012-08-01
ica_86
ica_86

Jag brukar ha täcket mellan benen iaf just nu på sommaren då det är för varmt å ha på sig det..men kanske ska testa amningskudden vi köpt ;)

Jo jag vet att jag måste bli bättre på att säga ifrån, men e ju samtidigt så att jag vill ju träffa dom oxå..bara att orken inte alltid finns där å jag suger på att priotera mig själv..men nu ska jag bara sattsa på mig å skrutten i magen. Blir lugnt nu här framöver så jag kan vila å ta igen mig som jag vill.

Mest skönt å få skriva av sig lite å få veta att man inte e ensam om dessa känslor å krämpor, att nån förstår en å inte tyck att man e helt knäpp :p

Tack för att du tog dig tid å svara Yrwen :)

2012-08-01
ica_86
ica_86

Kan lova dig att du itne är ensam. Har du testat ligga på sida med en kudde mellan benen? Eller lite framåtstupa sidoläge med benet på en kudde? Finns de som säger att amningskudden är suverän att sova med när man är gravid men det har jag aldrig testat. Försök att vila en stund på dagen också! Sedan får du väl säga ifrån till släkten att du behöver vila för att du inte mår riktigt bra.

2012-08-01
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...