App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen matlust och svårt att koncentrera blicken?

Har en fråga om någon mer haft såhär under graviditeten. Har sen v.25 börjat äta väldigt dåligt och senaste 3 veckorna ätit extremt dåligt (Är i vecka 36 nu). Har absolut ingen matlust även fast jag är hungrig, så får knappt inte i mig något. Kastar alltid hälften på tallriken. Äter kanske 2-3 små mål om dagen.. Har börjat bli extremt mycket tröttare och har senaste veckan börjat se konstigt, typ som blicken inte kan koncentrera sig!? Något man bör oroa sig för? Någon som har nåt tips? Börjar själv må väldigt dåligt utav att inte få i mig någon energi eller mat och tänker såklart på bebisen. Och att blicken/synen uppkommit i allt detta också? HEMSKT :(

2012-07-29
Kimberly1
Kimberly1

Men fy.. Ja det är säkert något liknande med maten som jag har och det är hemskt tycker jag... Skakig som attan och orkar inget... Japp, jag pratade med förlossningen och fick en tid imorgon kl.2 för en längre kontroll över trycket, ctg och liknande, för att vara på säkra sidan så det inte är något!

2012-07-29
Kimberly1
Kimberly1

Har haft (har fortfarande) till och från extremt dålig aptit. Synen är en del dagar knasig, men ta upp det på mvc. Bättre att man kollar redan nu så det inte är något farligt. Maten för min del har varit att barnet tryckt på för mycket så det får inte plats.

2012-07-29
jika686
jika686

Ja det sägs ju det... Får ringa förlossningen och rådfråga eller vänta till nästa Mvc-besök, vilket är om 4 dagar! Bättre att vara på säkra sidan. Tack för du dela med dig om lite du upplevt :)

2012-07-29
Kimberly1
Kimberly1

jag såg plötsligt extremt dåligt när ja va gravid.. kunde från en dag till en annan knappt läsa texten på tv.. det va ett enda skum bara.. helt ofokus.. däremot blev det bättre med mina glasögon jag har men aldrig använder..
men även om synen kan påverkas av graviditeten så tycker ja du ska prata med mvc nästa gång.. havandeskapsförgiftning kan väl ge flimmer å så tror jag.

2012-07-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...