App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

väntan

Efter dottern ville min sambo inre ha fler barn på länge, men sen blev jag gravid... och vi båda bblev glada för ett syskon till lillan.. ett par dagar senare fick jag missfall... men min sambo sa att vi försöker igen, för han hade börjat vänja sig vid tanken med ett till.. gladare kan ja inte bli! Men... jag blöder fortfarande, och så fort de börjat minska har j kanske varit igång en hel dag, får ja knningar i magen... o pang... blöder igen... o plus att hormon värdet inte sjunkit så mkt so de borde.. iorgon är de nytt prv för att kolla! så hoppas hoppas de nu vill sluta så att vi snart kan koma igång så lillan kan få sitt sykon!!!

2012-07-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

haha ja de e väl så... håller tummarna för att ja skutar blöda snart o får min mens som ja ska sen. och att nu hormonvärdet sjunkit.. ska in imorgon förhoppningsvs den sista gången för blodprov... seeen e de bara till all blicka frammåt =)

2012-07-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Hoppas ni kan lyckas snart! Och att du/ni får börja njuta av graviditeten sen... Känns ju utdraget innan man plussat, men sen springer veckorna iväg och vips har man en nyfödd i famnen :D

Kram!

2012-07-29
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...