App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

bajsfunderingar.. lillan dålig i magen..

i tisdags började dottern bajsa efter varje måltid.. så fort hon ätit bajsar hon å har så gjort sen dess.. Vi andra är inte dåliga eller några tecken å inte heller mina föräldrar eller bror så att det är nåt som smittar e ja inte rädd för. Men man kan ju samtidigt aldrig vara säker så vi kan ju inte hälsa på nån :-\ hon har flera tänder på g.. vet att de säger att varken lös mage eller feber har med det å göra.. men förra v när en tand gick igenom hade hon feber 24h. Nu knappt en v senare fick hon kass mage :-\ kan värmen gör att de blir lösa i magen för ja minns att sist hon var dålig så var det då i maj när det var några riktigt varma dagar. samband eller slump.. kan ju åxå bero på all skit hon sätter i munnen.. hon pillar ju på precis allt å har sen sina fingrar i munnen. Hon e pigg å glad å förutom en röd bak så märker man ingen skillnad.. hur som helst är det ett jäkla bytande av blöjor nu.. åäven om bajset e löst så e det inte bara vatten som kommer ut utan det e ju som potatismos ungefär (förlåt om mån tänkt käka det ikväll) finns det nåt man kan göra.. ska byta ut vällingen mot majsvälling.. borde ja kanske ge lite mer välling än vanligt med tänke på värmen.. mer vätska..

2012-07-27
osisen
osisen

Nä, vi har faktiskt inte isolerat oss. Eftersom ingen av oss andra blivit dåliga och ingen vi träffat innan vi visste vad det var heller har blivit dåliga så har vi tuffat på som vanligt. Verkar vara så att hon har väldigt lättretliga tarmar... Jaja, i övrigt är hon ju pigg så vi håller tummarna för att det snart är över.

2012-07-27
fridulino
fridulino

min flicka 13 mån, har precis haft diarrer ca en veckas tid, o verkade inte heller smitta... men som sagt.. allt ska ju in i munnen... finns mkt skit där ute!

2012-07-27
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

nej jag känner mej inte direkt orolig..  Hon e pigg å glad å har aptit som vanligt! Sen e det ju som sagt inte bara vatten som kommer ut utan det är ju en massa iaf :D hade det varit vatten så hade jag nog varit mer rädd.. men nu är det iaf koncistens på det ;) 

fridulino, har nir låst in er nu då eller träffar ni folk som vanligt? För det är ju inte kul å känna sig isolerad i flera veckor, skit jobbigt ju! (hihi blev det ett omedvetet skämt med)

Lilltjejen bajsar väl en 6ggr per dag eller nåt.. ja efter varje gång hon äter helt enkelt.

2012-07-27
osisen
osisen

Men det är klart, är ni oroliga så kolla upp det. Jag säger bara vad vi har haft här men det behöver ju inte vara så för er. Bättre att kolla en gång för mycket! De små är ju det viktigaste vi har!

2012-07-27
fridulino
fridulino

Varit hos både läkare och bvc, de sa att det kunde ta tid innan det gick över... Men blev det inte bättre inom en vecka skulle vi återkomma. Men eftersom hon är lika pigg som vanligt behövde vi inte oroa oss. Har funderat på det här med kost, om det är någon allergi men de sa att eftersom vi inte ändrat något så var det inte det. Vi avvaktar och ser, det är ju inte varje dag hon är dålig utan det kommer varannan, dålig en dag, bra en dag osv...

2012-07-27
fridulino
fridulino

Båda våra var dåliga i magen när tänderna kom så det kan ju vara det, även om det sägs att tänderna inte påverkar magen... Men våra blev ju också dåliga i magen av värmen... Så det är ju svårt att säga vad det är. en kombination kanske? Iaf, vår ena dotter har varit dålig i magen i 3 veckors tid nu och då säger man att det är ett magvirus. Hon är inte påverkad i övrigt mer än röd i rumpan vilket är förståeligt med 20 blöjbyten/dygn... Att det sitter i så länge och att ingen annan i familjen är dålig, har varit dålig heller, menar man beror på att hon har känsligare mage än vanligt. Vi dessa tillfällen när det varit som värst har vi gett mycket vätska och majsvälling samt även vätskeersättning om de varit allmänpåverkade. Vet inte om du blev så mycket klokare av detta... Hoppas att det ordnar upp sig för lillan snart!

2012-07-27
fridulino
fridulino

.

2012-07-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...