App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

bajsfunderingar.. lillan dålig i magen..

i tisdags började dottern bajsa efter varje måltid.. så fort hon ätit bajsar hon å har så gjort sen dess.. Vi andra är inte dåliga eller några tecken å inte heller mina föräldrar eller bror så att det är nåt som smittar e ja inte rädd för. Men man kan ju samtidigt aldrig vara säker så vi kan ju inte hälsa på nån :-\ hon har flera tänder på g.. vet att de säger att varken lös mage eller feber har med det å göra.. men förra v när en tand gick igenom hade hon feber 24h. Nu knappt en v senare fick hon kass mage :-\ kan värmen gör att de blir lösa i magen för ja minns att sist hon var dålig så var det då i maj när det var några riktigt varma dagar. samband eller slump.. kan ju åxå bero på all skit hon sätter i munnen.. hon pillar ju på precis allt å har sen sina fingrar i munnen. Hon e pigg å glad å förutom en röd bak så märker man ingen skillnad.. hur som helst är det ett jäkla bytande av blöjor nu.. åäven om bajset e löst så e det inte bara vatten som kommer ut utan det e ju som potatismos ungefär (förlåt om mån tänkt käka det ikväll) finns det nåt man kan göra.. ska byta ut vällingen mot majsvälling.. borde ja kanske ge lite mer välling än vanligt med tänke på värmen.. mer vätska..

2012-07-27
osisen
osisen

min flicka 13 mån, har precis haft diarrer ca en veckas tid, o verkade inte heller smitta... men som sagt.. allt ska ju in i munnen... finns mkt skit där ute!

2012-07-27
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

nej jag känner mej inte direkt orolig..  Hon e pigg å glad å har aptit som vanligt! Sen e det ju som sagt inte bara vatten som kommer ut utan det är ju en massa iaf :D hade det varit vatten så hade jag nog varit mer rädd.. men nu är det iaf koncistens på det ;) 

fridulino, har nir låst in er nu då eller träffar ni folk som vanligt? För det är ju inte kul å känna sig isolerad i flera veckor, skit jobbigt ju! (hihi blev det ett omedvetet skämt med)

Lilltjejen bajsar väl en 6ggr per dag eller nåt.. ja efter varje gång hon äter helt enkelt.

2012-07-27
osisen
osisen

.

2012-07-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...