App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

solblekt och "dassig" barnvagn?? få den som ny igen!

Då vill jag tipsa om hur ni kan få eran solblekta vagn som ny igen, till en billig peng! Panduro har en textilfärg som heter "palett", finns i olika färger... Jag har precis lagt ner ett par timmar på att färga om min dassiga och välanvända syskonvagn som en gång var svart... igår var den typ ljus stålgrå fläckvis... den ser ny ut nu!! Kollade på liggkorgen till vagnen som använts sparsamt, så fin och djupsvart, hade varit pinsamt att ha den på den solblekta vagnen... Jag kollade runt på nätet efter en ny fräsch vagn, och halkade in på en sida om att färga sin vagn istället. Jag älskar ju min vagn (Babytravel Dublin ´09) och sparade tusenlappar :D Jag beställde hem två flaskor (79 kr/st + frakt) och är så glad för det!!! Det vill jag verkligen rekommendera er också att göra!

2012-07-22
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

I så fall var det ett väldigt bra tips! Själv har vi en olivgrön vagn som inte är solblekt alls, men annars låter det väldigt spännande att testa! :-)

2012-07-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

ja! färgen fixeras med strykjärn eller hårfön (hårfön rekommenderas till vagn ;)) och ska sedan tåla både 40 graders maskintvätt och handtvätt! Jag väntar till imorgon då vagnen torkat ordentligt, sen ska jag impregnera suffletterna bara... Färdigt!

Är ju bra att googla innan man sätter igång själv så man gör allt i rätta steg.

Tack för grattis:et ;D

2012-07-22
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Och den tål regn och rusk? För det låter ju skitbra! Grattis till din "nya" vagn! :-)

2012-07-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...