App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jävla skitbergvärme !!!

för två år sen satte vi in bergvärme i huset.. Köpte en Nibe F1245 eller va den nu heter.. en värsting (då iaf). Nu e det andra ggn på två år vi får.samma felmeddelande och står nu utan varmvatten till ja tidigast måndag men med.tanke på semester så vette fan när de kan ha hit en tekniker. Sökt på nätet å detta verkar vara en relativt vanligt fel, verkar bero på nåt glapp. Förra ggn teknikern va här satt han å pilla , hitta inget men plötsligt funkade allt igen.. Han visste inte varför men det funka(beror väl kanske på glappet som vi läst om nu på nätet). Sen dess har den tuffat på som den ska men nu samma sak igen!! Piss å betala typ 80 000kr för nåt som inte fungerar!!!! Ja blir så arg! Man tänker ju att man iaf borde slippa problem första åren men fan heller!!! Nu e jag pissed å less på pannan å skulle kunna kasta ut skiten å skaffa en annan! Jag hoppas de löser problemet den här gången så vi slipper det igen och jag hoppas verkligen det går på garantin för ja har inte lust å betala för att de lagar nåt som uppenbarligen är ett vanligt fel (fabrikationsfel kanske???? ) Piss på Nibe å deras skit, Hoppas de löser problemet så man iaf kan va nöjd med.deras service.. Tills dess får vi duscha i kallvatten... myyyyyyysigt!

2012-07-21
osisen
osisen

ja de bytte nåt kort här med :-(

2012-07-25
osisen
osisen

Hade också problem med denna pump. Nibe fick byta hela elektronikkortet och funkat kanon sedan dess

2012-07-25
Midjar
Midjar

fick tag på nibe igår.. kunde inte alls säga när vi kunde få hem en tekniker eller ens när en tekniker skulle ringa oss!! Så Förbannat dålig service.. sälja dyr skit kan dom göra men å ta hand om.det efteråt det klarar de INTE !
Nu har vi bott hos mina föräldrar inatt å hela helgen var vi borta hos folk för å slippa krånglet men det känns inge bra! Vill ju kunna vara hemma!
Jävla tur det e sommar!!!

2012-07-24
osisen
osisen

Så nu mår ja bättre nu har ja fått skälla :-)

2012-07-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...