App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hon e livrädd för min bror!

Stackars barn.. Å vi som träffas ofta.. Hon gråter hysteriskt när han tittar på henne å försöker klättra igenom en för att komma bort. Visst efter någon timma går.det över men det är samma sak igen varje gång.. även om det bara handlar om att hon sovit en stund... tycker lite synd om.min bror som känner sig som värsta monstret.. Det e ju tur sonen avgudar honom iaf ;-) Å förhoppningsvis förstår även lilltjejen att han e rolig å busa med tillslut.. även från start utan ett par timmars invänjningperiod :-P Har era barn varit sådär hysteriskt rädd för.någon? e det vanligt? hon blir ofta rädd för grannen med och ibland främlingar(bara män) sonen har aldrig varit rädd för.någon å har kunnat kastas från.knä till knä bland kända å okända ansikten.. det går inte med.dottern.. just det bvc läkaren e hon livrädd för åxå.. bara han tittar på henne skriker hon i högansky ! Har träffat honom två ggr tror ja med långt emellan men det va verkligen katastrof båda ggr.. normalt har vi aldrig problem på bvc. :-)

2012-07-20
osisen
osisen

det där känner jag igen :) pojkarna blev livrädda för min ena bror och min pappa.de storgrät.det gör dom i en viss ålder.var en till de var livrädda för.de går fram till alla.så det ändra sig.de är 20 månader och det var längesen de blev så rädda.

2012-07-21
Emilie7
Emilie7
Barn på 1 år och 10 månader

bvc läkaren sa faktiskt att det e vanligare att tjejer e rädda för främlingar än pojkar.. vet inte om det finns nån vetenskaplig bevisning för det förstås..

2012-07-21
osisen
osisen

allt e liberos nya hemsidas fel.. skyller alltid på den när nåt går fel..

2012-07-21
osisen
osisen

Och du, okej att Liberos hemsida är lite kass, men du kan knappast beskylla dem för din lilla knasfis idéer! ;-)

2012-07-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Ingrid har reagerat så ibland, mot helt random män. Inga speciella kännetecken. Många skyller på skägget, men det har ju hennes pappa gott om! :-P
En av mina kollegor när jag hälsade på för flera månader sen, mannens gamla kollega osv. Helt out of the blue. Konstigt är det, men det måste ju vara något som de ser som inte vi tänker på.

2012-07-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...