Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svart tunga?

Lilltjejen är svart på tungan, lite längre bak. Har googlat men inte hittat nåt om det. Hon mår bra i övrigt. Det enda som hon har ätit som är mörkt är katrinplommonpure men den är ju brun. konstigt är d iaf. Nån som vet?

2012-07-18
Novbaby1
Novbaby1

Vet att det är många år sen du skrev detta men fick du någon klarhet i vad det var? Vår lilla har samma sak, försvann sen kom det tillbaka igen när hon fick fruktpuré.

2018-11-14
Kimssn84
Kimssn84

Nej, hon har inte fått tag i någon penna......undrar om det kan vara någon leksak som färgar av sig. Men den svarta beläggningen är liksom från mitten och bakåt i munnen. Måste kolla leksakerna. Hon har precis fått nya tänder uppe så det är saker i munnen hela tiden. Jo, blir till att ringa i morgon för det ser minst sagt lite konstigt ut. ;S

2012-07-19
Novbaby1
Novbaby1

Hon har inte fått tag på en penna eller liknande och stoppat i munnen? Låter knepigt om det är svart som du säger. Plommonpurén är ju brun. Jag skulle ringa bvc bara för att inte behöva oroa mej över det.

2012-07-19
Miss Fluffy
Miss Fluffy

Näe, det enda hon har är att hon får nya utslag här och var hela tiden. Hon är verkligen svart på tungan. Ser ut som nån slags beläggning. Hon har ju inte ätit nån svart mat. Jättekonstigt. Allt annat är bra. Försöker lura henne att leka med tandborsten på tungan för att se om det går att få bort det. Men det går så där ha ha. Annars får man väl ringa bvc för att höra vad man kan göra åt det :)

2012-07-18
Novbaby1
Novbaby1

Tungan kan ju bli missfärgad av mat, det kanske ser svart ut för att det skuggas också? Hin äter bra, sover bra och sköter magen? Verkar inget konstigt på nåt sätt?

2012-07-18
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...