App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad läser ni för böcker?

Har ni någon favorit-genre eller författare? Är det någon ni absolut inte kan med? Jag läser det mesta; biografier, humor, deckare... Har precis avslutat Johan Theorins fjärde bok och har nu kommit halvvägs i en halvdålig deckare av Harlan Coben. En av mina absoluta favoriter är Aarto Paasilinna! Vill ni ha ett gott skratt ska ni läsa hans Kollektivt självmord! Jag lånar ut mitt ex till alla jag känner! :-)

2012-07-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Väldigt varierande! Min senast utlästa bok var en Harlequin-roman, min näst senaste var Utvandrar-böckerna av Moberg. Jag har läst Millennium-serien, Sagan om Isfolket och Läckberg. Åsa Larsson är kanonbra! Men även många gamla böcker från mammas bokhylla, att hitta skatter bakom de lite tristare omslagen är kul! Jag lånar numera också böcker av min elvaårige son. Kul att få gemensamma läsupplevelser med honom och numera är det ofta riktigt bra böcker. Ska börja med "Cirkeln" så fort jag känner att jag har tid, den gillade både sonen och min mamma...

2012-07-19
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 7 månader

Romaner mest, gillar romantiska böcker är en "sucker for love", lite drömmare så.

Några självbiografier har det väl blicit, Sagan om Ringen triologin, några deckare bl a Liza Marklund som jag iofs tycker skriver riktigt bra, men då ena boken alldeles för sorglig för romantikern mig så har jag tvärvägrat Marklund... Hinner dock inte läsa så mycket längre, antingen är jag för trött och sliten eller så har jag börjat med mitt broderi som jag måste göra färdigt...

2012-07-18
Yrwen
Yrwen

av ren princip kommer jag aldrig läsa en läckberg bok.. hon å Martin har ju med sin bebis i A.Ws video på hennes sida där de lär bebisen sova i vagnen.. stackars bebis !
Hur som helst det sista jag läste var Sagan om Isfolket, 47böcker..
Normalt sätt läser jag bara biografier!
Fast nu har jag inte läst på ett par år för jag får inte ro.

2012-07-18
osisen
osisen

Jag är inget fan av deckare men däremot lite romantiska böcker med lite spänning. Ibland kör jag lite biografier med. Just nu försöker jag få tid att läsa Mia skärningens böcker som jag aldrig tagit arslet ur vagnen och gjort. Funderar även på att skriva en egen bok men innan den är klar tar det nog år.
Receptböcker kikar jag gärna i. Det ger mig så mycket inspiration även i vardaglig tänkande.

2012-07-18
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 3 år och 2 månader

Däremot har jag inte läst en enda av Liza Marklund, Camilla Läckberg, inte någon ur Millennium-serien. Gillar inte att läsa sånt som "alla" andra läser.

2012-07-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...