App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Valrossen AB här

Har så smått börjat glädja oss här hemma för den lill* som gror i min mage, vi hoppas åtminstone att komma förbi vecka 7 denna gången och har ett inbokat vul i vecka 8 som jag ser fram emot. Nu till det roliga, eller ja.. sorgliga. Beror väl på vem ni frågar. Frågar ni mig så är det med lite skräckblandad förtjusning OCH förtvivlan. Frågar ni däremot min andra hälft så skrattar han!! :) Är i skrivande stund i v. 6 (5+2).... och ja, istället för Anna kan man nu kalla mig för Valrossen. Det är åtminstone så jag känner mig. Jävlar i min lilla låda vad svullen magen är!! Ändå är det i stadiet att folk inte med säkerhet kan veta att jag väntar barn utan det kan lika gärna vara så att jag ätit på tok för mycket. Haha. Som min svärmor sa, "Du har blivit lite rund" - Äsch, säg som det är - Det väller och trycker! Jag har ALLTID varit smal, kunnat äta vad jag vill och hur mycket jag vill utan att det ens påverkar mig, bra gener? Har legat på samma vikt de senaste 10 åren. I denna graviditet, till skillnad från den förra, så kan jag nu knappt få på mig några av mina byxor. Det tar stopp någonstans ovanför knäna. OM jag drar och svär lite får jag så småningom upp dem över den där ENORMA delen som andra kallar rumpa och sen fattas det minst 10 cm i knäppningen och jag är övertygad om att det så fort jag sätter mig ska höras ett ljud som resulterar i en gigantisk reva där bak.... Sambon skrattar så han nästan inte kan stå upp. Ser ni det framför er?? Haha. Jösses. Känns på tok för tidigt att köpa mammakläder redan. Oftast är det ju så att magen "går ner" lite för att sedan ge plats åt den "riktiga" bebismagen... Vad säger ni? Hur är det/har det varit för er??? Ja, det är väl som man säger: Den som inga byxor har... Hoppas ni i alla fall fick er ett gott skratt :) /Valrossen

2012-07-16
AnnaElisabeth
AnnaElisabeth

Jag är i v18 (17+3) och jag har inte kunnat ha mina kläder sen v10. Jag ser ut att vara i v24-25 men ack nej. Men ska på ul om ca 1 1/2 vecka och får då svar på vilken vecka jag e i och hur många som bor i min mage :-)

2012-07-27
Sara8604
Sara8604

Jag har lite tur med byxor :P får fortfarande på mig alla men kan Inte knäppa ;) inte kunnat sen v7 :) och nu är jag i v 17!

Det är lite frustrerande att man känner sig som en fläskpadda:P men det kommer gå över! :)

2012-07-26
babyonboardhere
babyonboardhere

Härligt att höra att jag inte är själv tjejer :)

Har beställt hem ett par byxor och ett par tröjor nu ändå, blir nog betydligt skönare än kläder som trycker och skaver...

Men jag är bara glad att det verkar gå åt rätt håll!

2012-07-19
AnnaElisabeth
AnnaElisabeth

Haha jag känner också igen mig :) Är i v. 12 (11+5) och man kan tro att jag är i v. 20!
Har verkligen vuxit sketamycket under de här två veckorna som jag vart sjukskriven från jobbet. Så när jag ska tillbaka på torsdag är det nog dags att berätta vad som händer :)

Letar redan mammakläder på nätet för jag vete tusan vart jag kan hitta dem i vår lilla stad. H&M finns i grannstaden, men där finns det så pinsamt lite kläder så det tar knappt en halv minut innan man tittat igenom dem.

Har ni några bra tips på nätbutiker? Jag är mer av den rockiga typen, så det är svårt att hitta såna mammakläder :(

2012-07-16
xLillaMy
xLillaMy

Haha! Jag var aldrig valross. Jag var lika smal och liten på förlossningen som jag var innan plus, förutom den relativt lilla magen då. :-P Jag vägde 58 kg på förlossningen mot mina vanliga 47. Så stor var jag aldrig. Började använda mammabyxor i halvtid ungefär.
Hoppas nu att detta går vägen för er! Du verkar vara en så varm och go person, och såna ska ha barn! :-)
Håller tummarna!

2012-07-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...