App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon?

Någon mer som har bebis på 11 månader eller där runt omkring? Hade vart kul att "jämföra" och diskutera vad som händer nu runt denna åldern. Jag tycker att det händer jättemycket just nu! :) Min dotter blir ju snart 1 år, hur kommer erat 1-årskalas se ut?   Kram :)

2012-07-15
ForestFruit
ForestFruit

Ok, är det mycket som händer nu tycker du? Kryper han? Har han fått tänder?

2012-08-01
ForestFruit
ForestFruit

PrinsessanPuff: Å vad roligt att han har börjat gå! Här går det också framåt, hon går utan stöd men kan lätt tappa balansen så jag går fortfarande böjd bakom henne :)

Våran Lära-gå-vagn är ingen höjdare, hon går några steg sen är den inte rolig längre..

Min tjej har 6 tänder, i början var det inte så gnälligt men nu verkar det som att det kliar mer, stackarn.

Skoj med piratparty! Vi kommer nog inte ha ngt direkt tema på kalaset men eftersom vi blir ganska många kör vi med papptallrikar och plastbestick, så tallrikar, ballonger, servetter m.m. kommer vara rosa allting tror jag, kanske lite prinsesstema! :) Ska försöka leta efter söta tallrikar hihi!

 

Osisen: Oj, redan vid 9 månader, det var tidigt!! :)

Här sägs det bara mamma o pappa än så länge, det är så gulligt när man kan börja kommunicera med dom nu :) Så har hon börjat peka också, väldigt bestämd o vet vad hon vill och vill ha!

Vi tänkte också ha dom närmsta på kalaset först, men släkten är stor så det blev svårt var man skulle dra gränsen.... :/ Hur gammal är äldsta barnet??

2012-08-01
ForestFruit
ForestFruit

Dottern blir 11 månader 1 augusti. 

Min dotter är en klätterapa och hon började gå redan vid 9månader. Hon säger mamma ibland och tack tack och hej. några andra ord har inte kommit än. 

Däremot "pratar" hon väldigt mycket ändå ;) 

Vårat ett-års kalas blir nog bara med närmaste familjen.. tycker inte det är så noga eftersom inte hon förstår nåt ändå.. värre e det å anordna kalas för den stora grabben :D

Tjejen har en vilja av stål å ett sjuhelsikes temperament!

2012-07-27
osisen
osisen

Hej hej!
Jag har en pojke på 11 månader (blir 1 år 6 augusti).

Han har precis börjat gå och vill alltid ta sig fram fort, därför går det bara några steg i taget (inget tålamod - precis som sin pappa haha :)
Han kan inga riktiga ord, men kan visa väldigt väl vad han vill. Mer än han någonsin kunnat faktiskt.

Lära-gå-vagnen är leksaken som gäller. Hela tiden!

Lilleman har 8 tänder och har varit lugn och snäll under hela processen, det enda "problemet" har varit att han varit lite lös i magen när de första 2 kom.

På hans 1-års kalas ska vi ha piratparty med hattar och guldpengar och allt!
Kanske ordnar en skattjakt också, haha.

Hur ska erat 1-års kalas se ut???

2012-07-27
PrinsessanPuff
PrinsessanPuff

Hej! Vad kul :)

Mim lilla har också börjat gå litegrann, fortfarande inte helt stabil men för bara en vecka sen gick hon kanske bara 5 steg innan hon tappade balansen men nu kan hon gå ca25 steg utan att vi håller i henne, så det går ju framåt!
Ja det med humöret känner jag igen, puh! Hon i stort sett hatar att ligga på skötbordet numer och måste alltid pilla med ngt där. När hon äter eller vi borstar tänderna vill hon väldigt gärna hålla i skeden/tandborsten själv :)

1årskalaset blir här också med dom närmsta, ca 25st, vi har en stor släkt! Så det blir fsktiskt bara tårta/bakverk.

Hur länge ska du vara mammaledig då?

2012-07-17
ForestFruit
ForestFruit

Min lillfis blir elva månader nu i veckan.

Det är en rolig tid här hemma, han har börjat gå, pratar en massa och lär sig nya ord var och varannan dag. Man märker också att han börjar bli (ännu) mer bestämd i humöret än han vart tidigare. Å då har han vart en bestämd bebis!!

Vi tänkte har en grillfest med den närmsta familjen här hemma när han fyller, mest för att förenkla det, har en enorm grillplats på gården och en enorm familj så det är lättast :)

Hur är det med din lilla?

2012-07-16
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...