App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ögonfärgerna på era barn??

Sonen hade blå ögon när han var bebis.. Jätteblå ögon och vi fick många kommentarer om att han hade så himla blå ögon! Själv har jag blå ögon å tycker inte alls att det är nåt speciellt ;P Sambon har melerade ögon.  Efter några år jag tror förra sommaren så såg vi plötsligt små gulbruna stänk i sonens ögon, dom var inte längre helt blå, dom ser blå ut på håll men tittar man noga e de små prickar i dem. Dottern föddes med blå ögon, efter ett tag så fick ena ögat en brun fläck.. den e e nästan lite genomskinlig och täcker ungefär en 4-5del av hennes vänsteröga.. Det högra ögat e helt blått :D Ser ganska coolt ut och det är nästan så jag hoppas det förblir så! E det någon med gröna ögon? jag älskar gröna ögon men det är ju inte jättevanligt vad jag vet. Har en kompis som har gröna men det är inte sådär jättegröna men det kanske det nte är någon som har :D  Så vad har ni för ögonfärg och vad har era barn fått ?

2012-07-13
osisen
osisen

Min man har grå/blå, jag har gröna men på håll ser de bruna ut eftersom de är rätt mörka.

Mitt ena barn har ljust blå ögon och mitt andra har mörkt bruna ögon. :-)

2012-07-20
emcb
emcb

Jag har blå, dock kan nyansen skifta lite, maken har mörkbruna och dotra har blå, hennes skiftar itne så mycket (än). Får se vad lilltösen får, jag är ju blond så var ju säker på att makens mörka färger skulle synas tydligare.. Blondare än dotra får man leta länge efter :)

2012-07-19
Yrwen
Yrwen

Grönbruna ögon har jag, barnens pappor har båda blåa ögon och av barnen har en blå ögon och resten bruna respektive grönbruna i varierande grader :-) Den blåögde har även blont hår och alla vi andra är mörkhåriga :-D

2012-07-19
Känguru
Känguru

Både jag och sambon har grön-bruna ögon. Sonen har fått samma färg fast åt det mer bruna hållet.

Jag är glad över det, tycker såklart blåa ögn är fint med, men det är ovanligare med gröna ögon och det var just gröna ögon som gjorde att jag drogs till min sambo från första början :D

2012-07-19
Betty86
Betty86

Jag har grå-grön melerade, ibland ser de blå-grå ut beroende på ljuset. Min man har grå-blå-brunmelerade. Dottern hade riktigt mörkblå ögon som nyfödd, men har ganska länge haft grön-bruna ögon. Ibland nästan gyllene bruna och ibland riktigt smaragdgröna.

2012-07-14
jika686
jika686

Jag har gröna ögon med stänk av gult, brunt och blått, i solen är de helt gröna. Kallades för ormöga när jag var mindre, folk brukar ha svårt för att bestämma min ögonfärg beroende på vad jag har för kläder... Men de är gröna!

Sambon har blåa. Första sonen har havsblå/djupblå melerade ögon. Andra sonen har olika nyanser av brunt runt iris och gröna runtom, färgerna liksom smälter i varandra. Tredje sonen har också olika nyanser av brunt runt iris, men blått runtom.

Jag, mina syskon och våran mamma har alla lite annorlunda ögonfärg, vi tjejer fick gröna medan pojkarna fick blåa, hihi...

2012-07-13
zmiley
zmiley
Gravid

Jag har blåa, min man mer åt det gröna och Ingrid har blåa än så länge. Som du vet... :-P

2012-07-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Jag har mörkbruna ögon, lilleman har samma färg som jag. Maken har en otroligt fin ljusblå nyans, och de första åren hade store sonen samma färg. Men precis som för osisens son så har det ändrats och nu har han både bruna och gröna stänk om man tittar närmare. Jättehäftigt:-) Men på lite avstånd ser de fortfarande blå ut!

2012-07-13
Isabelle _
Isabelle _

Jag har mörkbruna och sambon blåa med lite grönt runt pupillen. Dottern hade grå-blåa när föddes. Nu har dottern gråa med ljusbrunt runt pupillen.

Brunt är dominant färg, men hon behöver ändå inte få bruna. Men jag tror hon kommer få mer och mer brunt eftersom hon redan har lite inslag.

Har läst och hört att ögonfärgen kan ändras ända till 12 års åldern. En i min släkt hade blåa ögon, men nu när han blivit 17-18 har han fått bruna. Så man vet ju aldrig riktigt vilken ögonfärg barnen kan få. Men jag hoppas dottern får bruna, skulle se så söt ut! Fast de gör hon ju redan, hihi!

2012-07-13
Ansku86
Ansku86

Ja sonen var ju iaf 5 år-- möjligt att han var 4 men det är ju ändå ganska gammalt..

2012-07-13
osisen
osisen

Min lilla tös föddes med blå ögon och har det fortfarande! Dock är hon ju bara 2 år. Vet ej när det är "för sent" för att ändras?

2012-07-13
xLillaMy
xLillaMy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...