App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Era ettåringars favorit-syssla?

Vad gillar era små att göra? Både tillåtna saker och bus? Vår dotters absoluta favorit är när hon har någon form av burk, låda, kastrull eller dylikt och får några små saker att lägga i. Hon kan sitta en evighet och lägga i sakerna, plocka ur, lägga i osv. Eller så sitter hon i hallen och lägger ner nycklarna i våra skor, flyttar dem mellan olika skor och har sig. Det är det roligaste hon vet! :-)

2012-07-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Klättra är jättekul! En fördel är att hon utan problem tar sig upp och ner för dubbelsängen och soffan samt att vi inte behöver vara oroliga för de två trappsteg höga trappor vi har hos oss. Mindre bra är att hon börjat ta sig upp på köksbordet även om stolarna ligger ner nu...

Hon gillar sin kulbana, en sådan där där man drar träkulor efter stålbanor. Hon svischar iväg kulorna och ropar ååå-hej!

Att vara ute och springa omkring i gräset är kul, att gräva i mammas trädgårdsland likaså (hmm). Att hoppa studsmatta med storebror är jätteskoj! Då står de mitt på studsmattan och håller varandra i båda händerna, så hoppar storebror lite försiktigt och lillasyster guppar med och njuter i fulla drag.

Hon är också en hjälpsam dam, som hjälper mamma med tvätten. Att trycka på knappen och slå igång tvättmaskin och torktumlare gör hon gärna. Ibland stoppar hon också in tvätt i maskinen lite på måfå, så jag får kolla innan jag tvättar att det inte är något därinne redan. Ett par gånger har hon också lyckats med konststycket att tömma tvätten ut på golvet, alldeles själv. Då har hon sett så stolt ut  och applåderat åt sig själv...

Vissa program på Disney junior kan få henne att sitta lugn och stilla en stund, som specialagent Oso, djungelhjul och händige Manny. Säga vad man vill om småbarn och tv, men ibland är det ganska skönt med lite nervarvning. Varva upp henne igen gör storebror med hjälp av Nyan-cat på youtube, det är jättebra dansmusik!

2012-07-13
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

räknas 10månader?
Hon e åxå skogalning.. hon vill hemskt gärna riva ner alla skor från hyllan sen flytta dem ner i trappan.. våran grind sitter ett steg ner i trappan då det inte gick å lösa på annat sätt så där lägger hon sko efter sko.. hon får inte leka där.heller eftersom det inte känns helt säkert med grinden så när hon e där e hon alltid väldigt tyst.. annars låter hon ju konstant!
Sen älskar hon jage.. man ska jaga henne å det knäppot man åxå hålla på med hur länge som helst..
toapapper e en favorit med.. hon kastar sig över rullar sliter bitar å slänger runt sig.. gnager stora märken i rullarna.

2012-07-12
osisen
osisen

min son gillar samma saker som din dotter!! stoppa saker i varandra... han ääälskar sitta i duschen med vattnet svagt porlande, och hälla i och ur vatten i små muggar...

2012-07-12
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

.

2012-07-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...