App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Några knep för att få ut flisor?

Sonen har fått en rejäl flisa i hälen.. den sitter rätt långt in å han kan inte gå ordentligt! Jag har försökt med nål i pincett men jag kommer inte fram till den riktigt :/ Grabben skriker som jag håller på å döda honom åxå.. Svårt å hålla sig för skratt.. nog för att det kan göra ont men såååå ont gör det ju inte så man måste låta som man håller på å bli ihjälslagen :( Hur som helst finns det andra metoder för å få ur dem ur foten eller ska vi vänta tills den växer ur?

2012-07-12
osisen
osisen

har hört att bananskal ovanpå flisan över natten ska suga ut flisan, dock inte provat själv. Min 2-åring fick två stora flisor i trampdynan och stortån på ett kalas nyligen och han skrek och vägrade somna ända fram på kvällen så till slut var jag tvingad att gräva ut dem :/ Tror dock att det hade gått lättare om han hade fått ha foten i ett fotbad en stund innan, det hade mjukat upp huden... men ingen tipsade om det i tid...

2012-07-12
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Ta en bomulls tuss och dränk den i alsolsprit.
Ha det på över natten så har den kommit ut en bra bit
till imorgon..

2012-07-12
Kristiina84
Kristiina84

Fy, stackaren! Kanske ska be maken din att slipa altanen... :-P Men nu till saken; ingen aning! Haha! Men om han har svårt att gå lär det väl inte gå att vänta ut den? Kanske ni kan köpa sån där bedövningskräm, sätta en glass i näven på honom och gräva på? Så det inte blir infekterat och jäkligt! Lycka till!

2012-07-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

,

2012-07-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...