App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Några knep för att få ut flisor?

Sonen har fått en rejäl flisa i hälen.. den sitter rätt långt in å han kan inte gå ordentligt! Jag har försökt med nål i pincett men jag kommer inte fram till den riktigt :/ Grabben skriker som jag håller på å döda honom åxå.. Svårt å hålla sig för skratt.. nog för att det kan göra ont men såååå ont gör det ju inte så man måste låta som man håller på å bli ihjälslagen :( Hur som helst finns det andra metoder för å få ur dem ur foten eller ska vi vänta tills den växer ur?

2012-07-12
osisen
osisen

har hört att bananskal ovanpå flisan över natten ska suga ut flisan, dock inte provat själv. Min 2-åring fick två stora flisor i trampdynan och stortån på ett kalas nyligen och han skrek och vägrade somna ända fram på kvällen så till slut var jag tvingad att gräva ut dem :/ Tror dock att det hade gått lättare om han hade fått ha foten i ett fotbad en stund innan, det hade mjukat upp huden... men ingen tipsade om det i tid...

2012-07-12
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

Ta en bomulls tuss och dränk den i alsolsprit.
Ha det på över natten så har den kommit ut en bra bit
till imorgon..

2012-07-12
Kristiina84
Kristiina84
Barn på 3 år och 11 månader

Fy, stackaren! Kanske ska be maken din att slipa altanen... :-P Men nu till saken; ingen aning! Haha! Men om han har svårt att gå lär det väl inte gå att vänta ut den? Kanske ni kan köpa sån där bedövningskräm, sätta en glass i näven på honom och gräva på? Så det inte blir infekterat och jäkligt! Lycka till!

2012-07-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

,

2012-07-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...