App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Någon som har hydronefros ?

Hej är i v 22+1 och fick idag diagnosen hydronefros. Står inte så mycket om den på nätet.  Känns som hela ryggen ska gå av emellanåt när det är som värst. Har fått hem värktabletter, vet inte om dem kommer hjälpa. är orlig för att få lika ont då de gör fruktansvärt ont när det väl sätter igång.  Någon annan som har eller som har haft det under sina graviditeter/graviditet?  / Frida

2012-07-12
Enannanfrida
Enannanfrida

ja livmodern ligger och trycker på urinledarna vid njuren. ska gå över när man fött eller i slutet när barnet skjuts fram i magen.. 

Fy va hemskt, visste inte ens att barn kunde drabbas. Hoppas han inte får mer från det. Vet bara att de gör förjäkla ont. Barnmorskan sa att många beskriver det som värre än själva förlossningen. Fy säger jag bara .

2012-07-12
Enannanfrida
Enannanfrida

Min son föddes med hydronefros. Han opererades när han var sex dagar, tre månader respektive två år gammal. Därefter har de bara hållit koll. Den förhoppningsvis sista kollen ska göras när han är ca 12 år gammal, han är 11 nu. Om allt ser bra ut då, blir han friskförklarad.

Men hydronefros som bryter ut i vuxen ålder vet jag inte mycket om. Vet de vad det beror på? I min sons fall var urinledarna för trånga högst upp, men i ditt fall torde det bero på något annat...

Hoppas att det blir bra!

2012-07-12
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...