App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oktober/november mammor..

Hej alla oktober/november mammor! Jag undrar, ni som är beräknade till hösten/vintern kommer ni ha täcke och kudde i er barnvagn, eller räcker det med en åkpåse? Jag har köpt täcke och kudde till spjälsängen och kommer även ha det i vaggan som jag har, men nu undrar jag om jag ska ha det i barnvagnen också?... Hur många uppsättningar av samma sak behövs egentligen? Tack för era svar :-)

2012-07-10
Tessan29
Tessan29

Ok :-) kan ju pröva mig fram. Ev köper jag en uppsättning till med kudde och täcke (åtminstånde en kudde till), och har i vagnen så får jag se hur den lille reagerar och om det verkar knöligt eller så :-) får väl hoppas på en mild vinter i år igen :-). Jag planerar att gå mycket oavsett snö eller inte.

2012-07-11
Tessan29
Tessan29

Nu köpte svärmor det till dotra, och vi använde det, men det är ju tänkt även till vaggan, då spjälsängstäcket egentligen är för stort för vaggan, iaf den vi har. Vi använde vagg/vagnkudden väldigt mycket bla i soffan och så då hon blev platt i bakhuvudet utan. Stora var ju knappa halvåret den första vintern och då blev det skitkallt, och vi var hundvakt så jag var tvungen att gå ut oavsett väder, så jag hade henne i overall, i åkpåse med täcke och kudde om det var typ -30 grader ute... Men det är ju lite en smaksak också. Går ju att ta en tjockare filt eller spjälsängstäcket...

Jag hade alltid kudde under hennes huvud, oavsett om hon låg med eller utan åkpåse i vagnen.

2012-07-11
Yrwen
Yrwen

Men man lägger inte ex en kudde i åkpåsen?

2012-07-10
Tessan29
Tessan29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...