App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Syskonvagn eller inte? lite hjälp här vore snällt :)

Är gravid med barn nummer 2 och nu är stora frågan.. ska man ha syskon vagn eller ståbräda? min lilla son kommer att vara 2 år när liten kommer. Jag har kolla runt lite på internet och de verkarr vara 50/50 på hur andra gör. jag känner mig lite förvirrad. nog för de dröjer jätte länge kvar men de kanske är bra att veta vad som ska inhandlas så de inte blir sista sekunden på just vagnen som är viktigt. Hur har ni gjort? Kaan ju tillägga att jag är själv i veckorna så ibland tycker ja de säger de lite självt att de blir syskonvagn men jag vet inte. bättre o fråga:)

2012-07-08
anonym21
anonym21
Barn på 3 år och 10 månader

fast det finns ju syskonvagnar som man kan göra till enkelvagnar så man måste ju inte ha en som e dubbel hela tiden :-)

2012-07-09
osisen
osisen

Här kommer det att skilja 2 år och 3 månader mellan töserna, vi har redan nu köpt en beg syskonvagn, trots att jag bestämt mig för att vi inte skulle det. Maken bestämde sig för att vi skulle det :/ Men vi har köpt en sittvagn till stora tjejen om man gör nåt med bara henne.

Behovet ser ju olika ut för alla. Tex om man går mycket så är ju en syskonvagn nästan ett måste medan om man typ bara är hemma på tomten är behovet inte lika stort. Sedan får man se till om stora barnet sover middag, orkar gå på allt man hittar på. En ståbräda kräver ju att barnet faktiskt står upp hela tiden, det kanske barnet inte riktigt orkar. Finns en ståbräda som har en sittgrej också.

2012-07-09
Yrwen
Yrwen

men tänker att när man åker iväg kanske man är båda föräldrana med o kanske har en liten smidig vagn till stora barnet o lite större vagn till lilla barnet, har sett många som har de men de kanske blir krångligare. men ja tror vi kommer fixa en lite vagn till lillkillen om kanske någon vill bara ta en promenad till honom. vill ju inte gå runt med syskonvagn med bara ett barn i. om du förstår va ja menar :)

2012-07-08
anonym21
anonym21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...