App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

snuvad på lyckoplusset

Jag fick två streck på graviditetstestet nu på morgonen... Skulle egentligen testa på tisdagmorgon, men hade ett par test att förbruka ändå... Så förståeligt nog blev det ett svagt streck eftersom det är så tidigt, men två streck är ju alltid positivt! MEN när jag visade sambon resultatet med ett stort leende så blev svaret "vad är det för stickor?? sånt skit kan du ju inte lita på! visa mig ett riktigt test från apoteket så kan jag bli glad sen istället... sån där skit är det väl ingen som köper?!" Så nu vågar jag inte vara helt lycklig för det ändå... Han gjorde mig osäker... Men stickorna ska ha lika stor tillförlitlighet som de på apoteket?? Bara att jag köpte storpack på nätet utan de där onödiga plasthöljena... Argggh... Men jag måste väl vara gravid!! Första gången jag kör med stickorna... Ska jag köpa ett "riktigt" test för att övertyga honom? Jag har två stickor kvar i skåpet, om jag gör båda stickorna på tisdag så borde det bli tydligare streck, och tre "skittest" borde väl ändå bli rätt? ;)

2012-07-08
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Jag gjorde de två sista stickorna och cb-testet imorse... Nu är sambon övertygad eftder 4!! positiva tester :)

Jag har använt många tester de senaste åren och det är nåt fåtal som visat fel/blankt så de flesta stämmer ändå bra. Men nu tycker jag att stickorna är lika bra som de dyra :)

2012-07-09
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

Hmm jag köpte ett "riktigt" test på apoteket som var negativt fast jag redan var 1,5 veckor in i graviditeten så man ska inte lite helt på nåt tydligen...

2012-07-09
Mullvad112
Mullvad112
Barn på 1 år och 9 månader

ja... ska ju ändå handla när lillen vaknar från sin tupplur... får väl köpa ett digitalt cb-test då, så vi kan skutta av glädje tillsammans då :D man blir ju knäpp när man har "beviset" framför sig men inte vågar lita på att det är sant!

2012-07-08
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader

jag har faktiskt inte en aning om tillförlitligheten på såna test, har de ggr ja provat kört med cb.. dyra som.skam förstås men ja vet inte det är väl reklamen som gör det :-)
men känner du dej osäker köp.ett digitalt test, de kan man ta tre dagar innan beräknad mens så då kan du ju ta det idag :-)

2012-07-08
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...