App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Usch, nu kan jag knappt äta längre..

Jag mår så illa när jag äter, så det funkar liksom inte längre. Jag är svinhungrig, men när jag ska äta så sätter sig allt på tvären och jag kanske kan få ner två-tre matbitar innan det börjar ta emot ordentligt. Dock funkar det ibland med onyttigheter istället, men det är olika varje gång vad som funkar, så man kan ju inte ha nån back up-plan där heller. Och när jag mår så illa så måste jag lägga mig och sova helst. Nåt annat klarar jag inte av. Jag är oändligt trött på den här tröttheten. Jag har varit trött i över tio år, aldrig vaknat utvilad, men det är först nu vid denna graviditeten som jag verkligen inte kan göra annat än att ligga ner och vila/sova. Inte göra nåt annat nästan. Är ju sjukskriven på heltid från jobbet nu i ett par veckor pga det. Jag har redan börjat känna av vissa tendenser till foglossning. Svårt för att ligga bekvämt (får ont i höfterna) när jag ska sova, så det gör ju också att man blir trött, för att man inte sover ordentligt. Illamåendet går ju förhoppningsvis över om ett par veckor, men det andra lär ju inte gå över.   Att vara gravid är det finaste som finns och jag är jätteglad för det! Men det börjar redan bli riktigt jobbigt..

2012-07-06
xLillaMy
xLillaMy

Jag har nyss blivit diagnostiserad med ADD, så det är ingen "bara vanlig trötthet". Det behövs medicin för att det ska bli bra. Vet ej än om jag får ta denna under graviditeten men får förhoppningsvis reda på det nästa vecka.

Iom att jag har det stressiga o tunga jobbet jag har så funkar det inte för tillfället. Jag får hjärtklappning så fort jag kommer dit.

 

Tack för era kramar!

2012-07-06
xLillaMy
xLillaMy

Jag är din motsats :) Jag är trött på att äta! Var likadant förra gången och drabbas snart av värmeslag. Men som du säger, det är det finaste som finns. Vore också konstigt om det inte var lite jobbigt när en helt ny människa blir till innuti en :)

Skickar en styrkande kram!

2012-07-06
AnnaElisabeth
AnnaElisabeth

jag hatar å va gravid av just de anledningarna.. å därför åka ja inte ha fler barn nu..
jag har iofs jobbat på.. tycker inte det hjälper å va hemma då e bara lidandet längre för på jobbet har man häcken full..
visst det e jobbigt å stå å känna spyan åka upp å ner i halsen när man har en kund men så e det! :-) jag e åxå en.person som alltid e trött.. ytterst sällan som jag känner mej utvilad och när ja har varit gravid så har ja kunnat sova från att ja kom hem till det va dags å gå upp igen..
nu hjälper kanske inte.detta dej att det e ännu en som mått dåligt under graviditeten :-) men.du e iaf inte.ensam...
stor kram!

2012-07-06
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...